Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusinskamilsaaaa

pytanie do facetów...

Polecane posty

Gość milusinskamilsaaaa
najgorsze jest to, ze wiem ze za kilka dni sie przespimy, bo spedzamy razem sylwka...ciekawe jaka pozniej bedzie sytuacja.

Gość milusinskamilsaaaa
nie , nie :) ja sama sie juz tego nie moge doczekać :) ale boje się czy to że wyladuje z nim w łóżku nie pogorszy wszystkiego :)

Gość milusinskamilsaaaa
chyba tylko na chwile...

jeśli jest Tobą zafascynowany to seks tylko pogłębi jego uczucie w stosunku do Ciebie:) kobiety często przywiązują faceta do siebie właśnie seksem wiec na pewno nie zadziała to w drugą stronę tzn. zniszczysz cokolwiek

Gość milusinskamilsaaaa
arnold, no i właśnie na to liczę.... :) bo ogromnie zalezy mi na nim

Gość gent-xxl
Nie wyglada mi zebys byla bardzo doswiadczona w seksie. Ilu facetow juz mialas?

Nie chcę się wypowiadac za wszystkich facetów, więc powiem jak jest ze mną. Ja swoje związki buduję na namiętności i pożądaniu... samo to gonienie królika mnie śmieszy i zniechęca do związku. Im dziewczyna bardziej bierze mnie na dystans tym bardziej się od niej oddalam. Najbardziej udane związki miałem właśnie z dziewczynami, z którymi poszedłem do łóżka dosyć szybko. Bo widzisz jak się spotka 2 dojrzałych ludzi i połączy ich wzajemne pożądanie i namiętność to można zbudowac na prawde silny związek oparty na uczuciach. Niestety dziewczyn uczuciowych i emocjonalnych poznaje bardzo mało i najczęściej sa już zajęte. Na rynku zostają raczej zakompleksione i niedowartościowane, które muszą się dowartościować tym, że facet za nią lata i robi z siebie idiotę. Interesują mnie właśnie te rzadkie przypadki i takiej też szukam :-)

Gość milusinskamilsaaaa
Gent xx kochałam się z 4 facetami w swoim zyciu... przez ostatnie 2 lata mialam stalego partnera, z ktorym robilam to bardzo czesto wiec doswiadczenie mysle ze jakies mam :)

Gość milusinskamilsaaaa
Taurus a moge wiedziec ile masz lat?

nie liczy się ilość partnerów a intensywność uprawianego seksu;)wierz mi, dużo więcej jesteś w stanie przeżyć z jednym np. przez 3-5 lat bo trzeba kombinować, urozmaicać i posuwacie się coraz dalej niż te 30 facetów w ciągu roku, seks w kiblu na zasadzie, włoży, popcha, popcha, wyciągnie, spuści się:(

Gość milusinskamilsaaaa
arnold , dokladnie...ja przez te ostatnie 2 lata z bylym facetem niezle eksperymentowalam by zabić tą monotonnie :)

Gość a co do kobiet
panie to zawsze myślą że jak dadza d..e to nas do siebie przywiążą ... śmieszne jesteście czasem doprawdy ja lubie zaliczać ale wcale nie znaczy że jak która mi da szybciej to z nią jestem ,.,,

Gość ototakion
ja na poczatek mam sex a pozniej poznaje kobiete blizej Jak mi sie podoba w niej cos wiecej poza sexem to zostaje przy niej na dluzej

Gość ototakion
jak bedziesz trzymala faceta z sexem to on tylko o tym bedzie myslal zebys mu sie oddala jak juz bedzie mial sex to zacznie go interesowac co poza tym masz do zaoferowania

Gość milusinskamilsaaaa
i zrozum tu facetów ... :o

milusinskamilsaaaa Kieruj się uczuciami a zobaczysz, że większość facetów też to poczuje. Ot taka moja rada :-)