Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inesss22

Nowenna

Polecane posty

Gość Inesss22

Hej, szukam osób które tak jak ja rozpoczęły lub mają zamiar rozpocząć Nowennę Pompejańską w wybranej intencji... Czy znajdzie się tutaj ktoś taki? Ja zaczęłam dziś i bardzo chciałabym wytrwać. To moje trzecie podejście, za pierwszym i drugim razem nie dałam rady :(

Gość Inesss22
Nikt chętny?

Gość bazyl1619
ja odmawiałam

Gość Inesss22
bazyl i jak poszło? dotrwałaś do końca? intencja została wysłuchana?

Gość szarga mną demon
Ale przecież Pompeja to planetoida, to co ja mam się do planetoidy modlić?

Gość bazyl1619
za pierwszym razem nie wytrwałam. za drugim razem w połowie wszystko zaczęło się walić jakby specjalnie po to żebym przerwała modlitwę ale tym razem się nie dałam. po jakimś miesiącu od skończenia tej zaczęłam kolejna i kiedy skończyłam można powiedzieć że wręcz cud się zdarzył. ale wiem że Bóg już działał w trakcie odmawiania.:)

Gość szarga mną demon
No ja się modliłem cały rok i nadal mną demon szarga i co począć?

Gość Inesss22
Bazyl czyli jak rozumiem po dwóch Nowennach Twoja intencja została wysłuchana? Obydwie Nowenny odmówiłaś w tej samej intencji? Miło przeczytać, że dałaś radę. Będziesz moją motywacją ;)

Gość bazyl1619
tak, po dwóch. najważniejsza jest wytrwałość i wiara:) momentami może być tak ciężko jak nigdy, ale to świadczy o tym że Bóg już Cię wysłuchał. Bardzo miło że mogę być Twoja motywacja i że komuś moje poświadczenie może pomóc.:)

Gość Inesss22
Bazyl jesteś dla mnie naprawdę ogromną motywacją. Miło usłyszeć, że Tobie się udało. Boję się, bo te dwa pierwsze razy mi się nie udało, głównie dlatego, że odkładałam na wieczór, a wieczorem mi coś akurat wypadlo i nie dokończyłam :( Tym bardziej podziwiam że Ty dałaś radę dwa razy odmówić Nowennę.

Gość bazyl1619
Na początku też tak robiłam:) ale później zaczęłam modlić się od razu po wstaniu, postanowiłam że będę odmawiać kiedy tylko mogę, nawet w autobusie czy robiąc coś. nawet nieraz odmawiałam więcej i jakoś praktycznie w każdym momencie 'męczyłam' Pana Boga o ten cud.

Gość Inesss22
Bazyl też tak próbowałam, ale czasem zniechęcała mnie myśl, że modlę się niedbale, że robię to źle itd. Ale teraz się nie poddam, nie będę odkładała na ostatnią chwilę, też będę się modliła przy każdej okazji, nie chcę zaczynać od początku po raz czwarty ;) Niesamowicie mnie zmobilizowało to, że Tobie się udalo i że intencja została wysłuchana. Czytałam wiele świadectw, ale miło usłyszeć to od kogoś bardziej realnego :)

Gość bazyl1619
nie martw się że źle się modlisz, nawet taka modlitwa w autobusie coś znaczy, staraj się skupić na Bogu jak tylko się da, Bóg to nie jest kalkulator na szczęście i o tym też pamiętaj. Też czytałam często Biblię bo w końcu to słowo boże i to naprawdę pomaga taka rozmowa z Nim a On naprawdę zna wszystkie myśli i nas wysłuchuje. Życzę ci wytrwałości i żeby Bóg Cię wysłuchał.:)

Gość Inesss22
Dziękuję bardzo za te dobre slowa. Postaram się modlić jak najlepiej tylko potrafię. Mam nadzieję, że po wszystkim będę mogła napisać tutaj o rezultatach :)

Gość gość
Inesss22 udało się wytrwać w modlitwie 54 dni ? Pytam bo ja się coraz bardziej przekonuję i chyba podejmę pierwszą próbę :)

Gość Szuraa
Ja teraz odmawiam trzeci raz :) Moje prośby zostały wysłuchane, a przede wszystkim uzyskałam dużo spokoju.

Gość tate Helenki
:o ciemnogrodzie😭

Gość gość
-podnoszę temat- szukam osób które tak jak ja rozpoczęły lub mają zamiar rozpocząć N.o.w.e.n.n.ę P.o.m.p.e.j.a.ń.s.k.ą w wybranej intencji

Gość gość
ja odmawiam jednocześnie 2 n.o.w.e.n.n.y w dwóch różnych intencjach: pierwszą za zdrowie chorego dziecka a drugą w intencji poczęcia przeze mnie dziecka, jestem juz przy samej koncówce i czekam na rezultaty

Gość gość
Ja odmawialam ale moje modlitwy nie zostaly wysluchane...Dac sobie spokoj czy jeszcze raz probowac??

Gość Piotrek co zaufał
Zaufać i poczekać :)

Gość gość
W listopadzie będzie rok:)