Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izekklakier

szukam męża

Polecane posty

Gość izekklakier

Bardzo chciałabym poznać fajnego ,wolnego,"prawdziwego" faceta. Kogoś kto ma choć odrobinę poczucia humoru, nie jest żonaty i nie ma lepiej ułożonych włosów niż ja:) może to dość śmieszni brzmi ale wszyscy wartościowi mężczyźni jakich znam ,są żonaci albo są gejami. jestem puszystą trzydziestolatką. Marzę o dzieciach ale tylko z kimś kto nadaje się na tatę. Uwielbiam zajmować się domem , całkiem nie źle gotuję ..... nie wiem tylko gdzie i jak poznać kogoś wyjątkowego. jakieś pomysły?

Gość Gruby z nadwaga
skad jestes?

Gość oadea
jestem:) Uwielbiam nosic kobietkich na rękach:) wszędzie nie tylko do sypialni:) Obsypuje taką kwiatkami:) Mowie piekne słowa dobrze zarabiam stac nas bedzie na dzieci:) I uwielbiam sie tulic do mieciutkiego cialka puszystej:)

Gość Rajmund Casnowski
jestes wyjatkowa ;) ale zauważ ze kazdy wolny, poukładamy i przystojny tez szuka wyjatkowosci, niekoniecznie puszystej ;)

Gość singizavae
"nie ma lepiej ułożonych włosów niż ja" a moze byc lysy ? tzn lysiejacy

Gość izekklakier
jestem ze Szczecina i nie interesuje mnie za bardzo wygląd faceta:) nie ważne czy jest łysy ,czy ma długie włosy....to czy ma długie nogi czy jeździ np na wózku inwalidzkim też nie ma znaczenia. ma być kimś wyjątkowym i widzieć kogoś wyjątkowego we mnie...

Gość izekklakier
proszę mnie źle nie zrozumieć - nie jestem desperatką. Ja po prostu mam dość samotności ale nie za wszelką cenę . Jeśli ktoś ma ochotę pogadać na PRIV to proszę o maila ,chętnie się odezwę .

Gość barnej
Łeeee... stara i gruba - książę to Cię nie zechce :(

po pierwsze to ja akurat księcia nie szukam tylko Twojego przeciwieństwa :) po drugie nie obrażaj mnie , nie wiesz jak wyglądam i 30 lat to jeszcze nie starość dziecko drogie:)

Może wypowiem się i ja... Myślę, że w celu znalezienia męża, a choćby i chwilowego partnera trzeba zwyczajnie wyjść do ludzi i pozwolić innym na poznanie własnej osoby... Ja na przykład też mam trudności z poznawaniem ludzi, by otworzyć się przed nimi, ułatwiają mi to zdecydowanie portale randkowe, osobiście korzystam z dużego portalu www.SamotneSerca.pl - oczywiście niech każdy wybierze takie miejsce dla siebie, nie zachęcam, ani nie odradzam akurat tego, po prostu uważam, że takie miejsca w cyberprzestrzeni ułatwiają nam, singlom zadanie... Oczywiście w pierwszej fazie znajomości, bo rzeczywistej randki nie przeskoczymy jeżeli chcemy stworzyć prawdziwy związek hehe:} Jak widać nic do końca nie załatwi za nas sprawy, dlatego najlepiej zacząć od siebie i pozbyć się nieuzasadnionych kompleksów, a uwierzyć we własne możliwości i piękno jakie mogą w nas dostrzec inni... Siedząc w czterech ścianach raczej zaprzepaszczamy taką możliwość bo zamykamy się na innych, na to co nas czeka...

Gość puszystym paniom
dziękujemy, grubasy są skazane na samotność, grubasom mówimy nieeeeeeeeeeee