Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna24

brak wymiotów w ciąży

Polecane posty

Gość normalna24

witajcie. Jestem trochę zaniepokojona bo to 12 t.c a ja nie mam żadnych nudności ani wymiotów. gdzieś czytałam że to zły znak. Jak było u Was? Bardzo proszę o komentarze

Gość zau
Ale głupoty! Dwie ciąże za mną i ani razu nie wymiotowałam, dzieci ponad 4kg każde.

Gość magdalenka008
to normalne wrecz powinnas sie cieszyc ze nie wymiotujesz , mam znajoma ktora rowniez nie miala mdlosci niczego i urodzila zdrowa corke takze spokojnie ;)

eeee to moja trzecia ciąża i w każdej zemdliło mnie po razie...w jednym dniu, jedyny raz i tyle....:):)spokojnie...niby mówią że mdłości i silne wymioty to przejaw wysokiego progesteronu odpowiedzialnego za utrzymanie ciąży...ale ja według badań miałam wysoki a wymiotów nie było...

ciesz się a nie doszukujesz się głupot. Ja kończę 38tc i ani razu nie wymiotowałam:) do 8 miesiąca czułam się genialnie ale odbiło się to w 8 i teraz w 9 miesiącu gdzie dolegliwości ciążowe są nie do zniesienia. Także nie przejmuj się i ciesz się spokojną ciążą :)

Gość plum plum plum
zamiast się cieszyć szukasz dziury w całym :O ja zaczynam 8 miesiąc ciąży i ani razu nie miałam mdłości, nie wymiotowałam, nie mam zgagi ani innych tego typu dolegliwości. Życzę Ci tego samego :)

Gość normalna24
Bardzo dziękuje!!! Więcej już nie mam problemów:)

Gość normalna24
A pytałam ponieważ jedną już ciąże straciłam i wtedy też znakomicie się czułam....

Gość dobrze Ci dziewczyny piszą
Ja mam dwoje dzieci synka i córeczkę, urodzonych w terminie zdrowych i ślicznych... Na obie ciąże wymiotowałam tylko jeden raz.

I sie ciesz :) Bylam 3 razy w ciąży i w zadnej nie mialam wymiotow, jedynie raz w ostatniej z racji zjedzenia ogorkow a zaraz baton czekoladowy :p takto omdlen ani torsji nie mialam

Gość upc u mnie to
ani razu nie wymiotowałam, do ostatniego dnia ciąży byłam w pracy, wyniki i samopoczucie świetne, córka 60 cm, 4020 wagi i chowa sie zdrowo już kilka lat :)

Gość normalna24
Aż sobie lody pistacjowe zaserwuję z zadowolenia:)

Gość dziwne_nie rozumiem
:-) tez nie wymiotowalam, ciaza OK, wkrotce porod :-)

Gość Najlepiej słuchaj mnie
Znajoma zaczęła mieć nudności w 14tc. Niestety straciła dziecko ale to nie miało związku. Nie czytaj głupot na internecie bo mnie tak lekarka zrąbała jak zadalam pytanie na temat czy będę mieć cc-według internetu powinnam mieć-że szok:)