Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqsx

zazdroszcze miłosci

Polecane posty

Gość wqsx

zazdroszcze ludziom, którzy mają bliską sobie osobę, dziewczynom co w każdej chwili mogą zadzwonił do swojego chlopaka i z nim porozmawiać, spotkać go przytulić się mam 21 lat i jeszcze nigdy nie poznałam takiej miłości, wiecznie jakieś tylko krótkie znajomośći , żadnemu jeszczcze nie powiedziałam, że go kocham , nie zadzwoniłam do żadnego w nocy, czy dalej mnie kocha wczoraj własnie popsułam taką szansę, nie wierzę , że kiedyś jeszcze kogoś poznam takiego

Gość oczywiście prawiczuś
A ja w ogóle nikogo nie poznaje. Ja to m am dopiero problem.

Gość . A . R .
Chuj ci w dupe dziwko

Gość Miss u buntu z haczykiem
Trzech fałszerzy dostało się do więzienia. Trafili pod celę razem z Big-Bolcem, postrachem całego więzienia. Stoją wystraszeni pod ścianą i czekają co będzie dalej. Big-Bolec zmierzył ich zabójczym wzrokiem i pyta pierwszego: - Za co siedzisz? - Fałszowałem pięćdziesiątki. - No to wyr*cham cię 50 razy. - A ty za co? - Fałszowałem setki. - Masz przesrane, wyr*cham cię 100 razy. W tym samym momencie trzeci zemdlał, a tamci zaczęli lać ze śmiechu. - A temu co się stało? Za co on siedzi? - Sfałszował umowę... - Jaką k***a umowę?! - Użytkowania wieczystego.

Gość wqsx
jak nikogo nie poznajesz, to sie do nikogo nie zbliżasz emocjonalnie i nie żałujesz potem ze coś popsułeś

Gość oczywiście prawiczuś
Wiem że to też nie jest ciekawe uczucie ale z dwojga złego jednak wybrał bym właśnie to.

Gość wqsx
czy warto pokazywac ze zallezy na kims?