Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKM S9

Spaliłem się chyba na solarium ! help !

Polecane posty

Gość SKM S9

Zawsze łaziłem na 13 minut, nie byłem jakieś 4 miesiące i poszedłem znowu na 13 minut i chyba się...sfajczyłem :O Co robić, żeby sobie troszkę "ulżyć" są jakieś na to jakieś proszki co to złagodzą? Wy dziewczyny się na tym znacie :D

Gość wywiad za 50 zł
Zosia bawi sie z koleżankami w piaskownicy, poczym pojawia sie mezczyzna.. Kolo piecdziesiatki z dluga broda i w plaszczu. Podchodzi do dziewczynki i mowi jej cos na ucho. Poczym Zosia z podejrzanym mezczyzna odchodza za pobliskie krzaki. -Mogę pogłaskać cie po glowce? - pyta mezczyzna - dam ci torbe cukiereczkow... Mala Zosia zgodzila sie. Dziewczynka z usmiechem na twarzy wraca na plac zabaw z wielka torba cukierkow i dzieli sie nimi z kolezankami. Nastepnego dnia ten sam mezczyzna przychodzi na plac zabaw i przebieg sytuacji byl podobny jak poprzedniego dnia. Poszli za krzaki i męzczyzna sie pyta : -Moge poglaskac cie po nozce? Dziewczynka zgodzila sie. Tymrazem mała Zosia wrocila z wielkim lizakiem. Kolejnego dnia dzialo sie to samo.. Poszli za krzeczek i mezzyzna pyta sie : -Moge poglaskac cie po piersiach ? Zosia zgodzila sie. Po czym wrocila do piaskownicy do bawiacych sie kolezanek i mowi : -Kur@a!!!!!!!! Zanim on mnie zgwałci to ja cukrzycy dostane..

Gość bazyl1619
smaruj się maślanka albo kefirem bardzo pomaga... solarium i opalenizna są be.

Gość GretaBarbo
facet chodzący regularnie na solarium :o co za dno