mala9085 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Od 8 do 14/15.12 miałam okres. Od 16.12 kochalismy się z mężem bez zabezpieczenia, kończył w środku. I tak do 22.12 Okres powinnam mieć 8/10.01 (nie mam mozliwości sprawdzić jak długie są moje cykle, ale z tego co pamietam to tak 27-30 dni. W tych dniach mialam jeden dzień w którym wystąpił sluz przeźroczysty, rozciągliwy. Od jakiś 2-3 dni bylam strasznie słaba, blada, podkowy pod oczami, bolały mnie piersi, senna byłam. Od wczoraj mam małe plamienia- biała gęsta wydzielina. Czy jest szansa na fasolke?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ililo; Napisano Grudzień 27, 2012 fasolkę to się kupuje w sklepie a objawy to wszechobecny wirus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala9085 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Dużo kobiet tak określa, nie mam zamiaru pisać inaczej. A wirusa żadnego nie mam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ililo; Napisano Grudzień 27, 2012 debilek, a nie kobiet skąd wiesz, że nie masz wirusa? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala9085 0 Napisano Grudzień 27, 2012 kazdy wyraza sie tak jak chce, a Ty jestes w tym momencie zlosliwa. Bo to akurat wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet jeśli doszło do Napisano Grudzień 27, 2012 zapłodnienia, to zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala9085 0 Napisano Grudzień 27, 2012 Miałam nadzieje, że może tak zareagowałam na zapłodnienie, zagnieżdżenie zarodka. Bo różne wypowiedzi na forum czytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach