Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izekklakier

puszystość ...

Polecane posty

jestem puszystą trzydziestolatką . nie mam problemu z tym jak wyglądam-lubię siebie. na tym forum dowiedziałam się,że żaden normalny facet nie zainteresuje się "starą grubaską"....zamiast szukać męża powinna schudnąć na początek. nie zgadzam się z tym . jestem puszysta ale nie jestem potworem przed którym dzieci na ulicy uciekają ...czy wszyscy na świecie muszą być idealni? piękni, bogaci, szczupli, inteligentni itd? czy to ,że nie mam figury modelki powinno dyskwalifikować mnie w drodze do bycia szczęśliwą?

Gość prawictwo pospolite131
to zalezy ktorego stopnia jest to otyłosc . pierwszego piątego czy 12-stego

Gość panibudowlaniec
tu chodzi o estetyke prawda jest taka ze kazdy kto odstaje o ogolnych kanonow piekna ma trudniej :(

mieszczę się w standardowych ubraniach choć nie jest to rozmiar 34-36 ale idąc po ciuch nie szukam w dziale z namiotami;)

może i racja. tylko tyle się mówi o tym żeby nie oceniać ludzi po wyglądzie... czasami wydaje mi się ,że jestem w wąskim gronie ludzi dla których powierzchowność jest mniej ważna

rzecz nie polega na tym by osiagnac figure modelki , ale by schudnąc ..

sam bym nie mial nic przeciwko kobiecie z małymi boczkami ktora ma powiedzmy 165 cm wzrostu i waży 58 kg Ale 78 kg to nie moja bajka

Gość qwterterr45
skoro powierzchowność jest dla ciebie tak mało ważna, to nie powinnaś miec problemów ze znalezieniem męża- jest mnóstwo mało atrakcyjnych facetów, którzy z chęcią wezmą grubaskę

Gość mlkjbh
Nie warto zawracać sobie głowy opiniami na tym forum, tu siedzą sami frustraci oderwani od prawdziwego świata. :P

Gość William
Kogo kurwa obchodzi ze się akceptujesz? Kogo kurwa obchodzi ze chcesz być szczęśliwa? Fakt jest taki ze normalny facet nie będzie chciał grubaski

Gość midałowaaaaaa
Sama jestem puszysta i niestety musze przyznac ze zwracam uwae na wzlednie przystojnyc ludzi z max niewielka nadwaa bez widocznyc wad to nie jest nawet kwestia esteryki to natura nas tak ksztaltuje zebysmy wybierali to to najlepsze to ewolucja poprostu.JEZELI JESES puszysta w niewielkim stopniu i wlozysz swietne ciucy bedziesz mea seksowna i napewno to nie jest wada.pozdrawiam XL SEXI:)

Gość panibudowlaniec
podaj swoj wzrost i wage ja np mam 172 i waze 60 kg

lekki , nadmiar tłuszczu tu i tam nie stanowi problemu .. ale jesli ten tłuszcz wystepuje na całym ciele itworzysie podwójny podbródek .. To jednak trudno powiedzieć zeby to było atrakcyjne

takze kobieta ktora ma 165 cm powinna wazyc miedzy miedzy 48 kg -58 kg .. Inna waga jest niedopuszczalna

Gość panibudowlaniec
ja tez nie uwazam sie za mega szczupla osobe :)

Gość midałowaaaaaa
154CM 64kq biust 5 i mea kraqle posladki nie wmawiajcie mi ze jestem za q ruba wystarczy popatrzec na slinisacyc sie facetow jak sie odstawie i nie mam na mysli obciskajacyc majtek to bajki ze facecui nie lubia kraqlosci byle z umiarem i nie wszyscy oczywiscir:)przepraszam za vbledy b niestety moj lapek sie konczy

Gość szarga mną demon
Izekklakier, mnie się sadło nie wylewa, ale nie dyskryminuję :D

Gość midałowaaaaaa
to jak bym ci pokazala ci przystojneo cpuna alnbo pijaka coroba jest coroba i nie o t6ym jest ten temat