Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mari8512

POTRZEBNA JEST PILNA POMOC!!!

Polecane posty

Witam! Mam ogromną prośbę, chodzi o udostępnienie tej wiadomości gdziekolwiek się da: "UDOSTĘPNIAĆ! PILNIE POTRZEBNA KREW!!! Głownie A plus, A minus, 0 plus pozostałe również mile widziane! Zainteresowanych proszę o szybki kontakt by ustalić szczegóły, tel. kom. 502 215 333 - całą dobę można dzwonić, pisać... LICZĘ NA WAS!!!" Chodzi o 3-letniego chłopca chorującego na białaczkę. Pilnie potrzebna jest krew, ponieważ to jedyna szansa na uratowanie życia temu maluszkowi. W Poznaniu na Placu Mickiewicza będzie podstawiony specjalny ambulans pobierający krew. Będę dozgonnie wdzięczna za udostępnienie wiadomości, ponieważ ta wiadomość na Państwa stronie zdobędzie większą popularność i więcej osób na pewno zgłosi się do poboru krwi, czym zwiększy się szansa na uratowanie chłopczyka.

Gość tak najpierw się szczepi dziec
i a potem białaczke dostają :( mogą podziękować rodzicom za to !

Gość kolizja inwazyjna
chlopczyk ma jednocześnie grupe plus i minus? :O

Gość juperkos23
Czy teoretycznie można handlować krwią ? Bo minus i plus to mi śmierdzi

Dokładnie nie znam się na tym, całą akcją "dowodzi" moja siostra, która pracuje na oddziale na którym znajduje się chłopiec. Wiem jedynie, że trombocyty, które są potrzebne malcowi można wyodrębnić z obu A+ i A- .

Handluje? Proszę zadzwonić pod numer telefonu, a nie wyciągać pochopne i błędne wnioski. Człowiek po prostu chce chłopczykowi pomóc, dać szansę.

Krew można oddawać również do punktu krwiodawstwa na ul. Marcelińskiej w Poznaniu

Gość zbynek48
ja tam sie boje bo igla mozna aids przeniesc