Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggghhhhjjjj.

wychodne mojego meza .

Polecane posty

Gość gggggghhhhjjjj.

moj maz co jakis czas wychodzi,a to do mamy,do kolegi,do kumpla,kuzyna itp i zawsze pije tam.Wraca zawsze pozniej niz jak przewiduje,jak mowi.Tzn bedzie niby o 23 a jest o 3 rano.Dzwoni ze juz wychodzi a po dwoch godzinach nadal tam siedzi...troche mnie to irytuje,nie. powiem.No a ja...nie robie tak nigdy.Od 8 lat naszego malzenstwa tylko raz wyszlam na jedno piwo z kolezanka i wrocilam ok 20. teraz niemam bliskich kolezanek,tylko znajome.A chcialabym jutro wyjsc gdzies po pracy,napic sie i wrocic pooooznym wieczorem.Tak jak on to robi.brak tylko pomyslow... z kim i gdzie....co zrobic?

Gość dziewczynooooo
poznaj kogoś przez internet i idź na kawe czy do kina, w czym problem

Gość dfhdfdfhdfhdfhdf
"dziewczynooooo" to co ma kurwa zdradzać pojebana nie nawidze takich ludzi to niech idzie z nim

Gość afrodyta-w-pianie
To, że nie masz koleżanek to świadczy wyłącznie o tobie :) To, że mąż wychodzi do ludzi to znaczy, że normalny z niego człowiek.

Gość gggggghhhhjjjj.
ha....no mam kokezanki ale jedna jest w ciazy,druga mieszka poza miastem,trzecia pracuje do pozna....

Gość tez zacznij chodzic do jego
mamy i kolegow i tez pij zazdrosnico

Gość gggggghhhhjjjj.
mamy dzieci,ktos z nimi musi zostac

Gość no on wtedy zostaje a ty do
jego mamy albo kolegow, co za problem?

Gość janiśka
KONIECZNIE ZNAJDŻ SOBIE JAKIEŚ REGULARNE ZAJĘCIA.FITNES TO DOBRY POMYSŁ.JEŻELI TEGO NIE ZROBISZ UZNA CIEBIE ZA KURĘ DOMOWA,NIE DAJ SIĘ.

Gość ojojku
mam podobny problem - tez nie mam tu rodziny i malo znajomych a on jest stad wiec ma sie gdzie ruszyc. Moje kolezanki to w wiekszosci żony jego kolegów czyli nie takie do konca wybrane przezemnie. Ale postanowiłam nad tym popracowac. Poogladałam ogłoszenia na MOKu znalazalm zajecia dla siebie. Takie ze awaryjnie moglam nawet z dzieckiem przyjsc wiec w sumie nie byłam zalezna od niego.. zwykle jednak zostawął z nią bez kłopotu jesli nie mial zlecenia. Zajecia sie skonczyły ale kontakty zostaly - z niektorymi mam wspolne plany na jakies dzialania, które znów poszerza mi grono znajomych. W internecie poszukiwałam kolezanek ale bardzo ciezko jest znależć kogos kto by mi odpowiadał. No i udział w portalach do poznawania ludzi zawsze wiaze sie z zaczepkami meżczyzn.. a to mnie drażni. Tak wiec troche bede musiała jeszcze popracowac zanim znajde fajne kumpele ale juz widac efekty. A moze do tego czasu córka bedzie na ntyle duza ze "wypusci" mnie na wieczornego drinka.