Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna nie kawusia

Okres? Owulacja?

Polecane posty

Kochalam sie z facetem w poniedziałek cykle mam ostatnio nieregularne, raz w ogóle okresu nie miałam. We wtorek bolal mnie brzuch jak na okres, wczoraj niby przyszedł okres ale trwał do wieczora, dzis juz nic. Za to boli mnie jajnik jak na owulacje, robiłam test owulacyjny i wyszedł chyba pozytywny bo blade jakies wyszło. Czy możliwe ze plemniki przeżyły od poniedziałku? Mimo tego ze to krwawienie miałam? Zaznaczam ze sluzu żadnego nie miałam i teraz nie mam. Cieszylabym sie z ciazy, stwierdziliśmy ze niczego nie planujemy a jak bede w ciazy to bedzie super :)

Pomóżcie, wiem ze plemniki mogą przeżyć pare dni ale jak było krwawienie nadal?

Gość nawet jeśli doszło do
no ale jak Ci pomóc, jeśli nie wiesz nawet który to był dzień cyklu? poza tym skoro masz cykle nieregularne, a chciałabyś miec dziecko, to radze udac się do ginekologa, bo możesz miec zaburzenia hormonalne powodujące problemy z zajściem w ciążę

a test owulacyjny jest pozytywny wtedy, gdy kreska testowa jest taka sama, bądz ciemniejsza niż kontrolna

W instrukcji było ze musi byc widoczna.. Nieważne, chodzi mi o to czy te plemniki mogły tyle przeżyć? Tyle piszą o żywotności w internecie ze głowa boli która informacja prawdziwa.. ;)

musi być ciemniejsza, bo widoczna jest zawsze, tyle że im blizej owulacji, tym jest ona ciemniejsza, a co do plemników, to zyja one 3-4 dni, a w bardzo sprzyjających warunkach mogą nawet 7 dni

Dziękuje :)