Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość władca cyfrowego świata

poczta yahoo

Polecane posty

Gość władca cyfrowego świata

Hej, chcę wszystkich ostrzec przed zakładaniem sobie konta na yahoo. Mam tę pocztę kilka lat, do niedawna było normalnie, ale zaczęli jakieś cuda i np przy otwieraniu poczty pojawiło się hasło :cyrfowy świat ma nowego władcę, to TY! " A potem : zapraszamy do poczty spersonalizowanej jak nigdy dotąd" Niestety, ta personalizacja objęła mój adres i codziennie dostaję od kilku do kilkunastu ofert pracy zarobkowej z .... MOJEGO WŁASNEGO ADRESU MAILOWEGO!!!! Hasła są typu : zarób 200 euro dziennie.... lub: Czy chcesz zarobić 400 euro w 2 godziny??? poczta wrzuca mi to do spamu i nie było by problemu, gdyby nie fakt, ze inne poczty blokują mnie, a mailer daemon z poczty yahoo informuje mnie, ze to dlatego, iż wysyłam niechciane oferty pracy!!! Ponadto na już 1/3 ekranu pojawia się fotografia murzynka patrzącego mi rozpaczliwie w oczy, a fotka ta przesuwa się coraz bardziej w lewo, zabierając mi miejsce na jakiekolwiek działania, ale robiąc miejsce grze typu: zabij karalucha, lub ile widzisz twarzy, lub wygraj i poda. Jak jeszcze nie było tej personalizacji i nie byłam cyfrowym władcą, to można było odnaleźć zakładkę z pomocą ( nie twierdzę, że można było wpisać gdziekolwiek pytanie do pomocy lub się poskarżyć :)) a po tej personalizacji nawet w poczcie nie mam takiej zakładki. Piszę jedynie na adres mailer daemon, który to mail przyszedł informując mnie o blokowaniu przez interię. Zmieniam dziś pocztę, gdzie być może nie będę cyfrowym władcą, ale też nikt nie będzie władał moim adresem.... Chciałam Was tylko ostrzec :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować