Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PawełŁódź

Bioenergoterapia

Polecane posty

Według "Mistrza Bioenergoterapii", Ryszarda Ulmana, „bioenergoterapeuta, jest swojego rodzaju mobilizatorem i dawcą bioenergii dla klienta z zakłóconą harmonią psychobiologiczną. Czyli bioenergoterapia nie oddziałuje tylko na chorobę, ale także na duszę, dlatego człowiek żyjący sakramentami nie może liczyć na udany seans. Zdarza się, że w takich przypadkach bioenergoterapeuta odmawia swej pomocy. Pewna kobieta udała się do bioenergoterapeuty, wcześniej jednak poszła do spowiedzi i Komunii świętej, założyła medalik Niepokalanej a rękę trzymała w kieszeni, w której miała różaniec. Wówczas jej uzdrowiciel powiedział, że jej nie pomoże, nic z tego nie będzie, bo nie może się przebić przez jej biopole, coś hamuje przepływ energii.Nieprawdą jest, że osoby świadczące usługi bioterapeutyczne posiadają dar od Boga. Większość z nich otrzymuje pewne nienaturalne właściwości na skutek poddania się inicjacjom ezoterycznym i w swojej praktyce posługują się tajemnymi znakami „przywołującymi energię z kosmosu. Tak naprawdę nie są to żadne siły kosmosu, ale moce ciemności. „Uzdrowiciele używają tych znaków podczas zabiegu, nie informując o tym swoich pacjentów. W ten sposób osoby poddawane zabiegom znajdują się pod silnym działaniem sił ciemności, które mogą łagodzić objawy choroby, ale w efekcie wzbudzają w organizmie inną patologię, nie mówiąc o duchowych skutkach związanych z szatanem. Wymaga to natychmiastowej spowiedzi i zerwania z tymi seansami, aby dokonało się uwolnienie mocą Pana Jezusa. Więcej pod tym linkiem http://pierzchalski.ecclesia.org.pl/index.php ?page=10&id=10-01&sz=&pyt=343

Gość i tak jesteśmy jednością
Prawda w oczy kole, blokujesz moje pseudo ale przez to jestem stuprocentowo pemny że jesteś Sławe333. Z czym wojujesz od tego zginiesz I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Jesteś jak dawniej komuch, dobrze usuwasz moje wpisy. Tego was uczyli w seminarium. Gdybyś mnie nie wkurwiał kasowaniem wpisów to maiłbyś spokój!Sam wypowiedziałeś wojnę a teraz jesteś zdziwiony! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Kolego masz coś do mnie ? To nie pisz pod moimi tematami .Pewnie że usunę wpis jak ubliżasz mi od pedałów i innych .Masz problem ze sobą .

Gość krismas trii
Aha... Ale o co właściwie chodzi??

Jak chcesz żeby na siłę ktoś Cię nawrócił to porozmawiaj ze Sławkiem Pawłem, bo wszyscy go olewają bo od początku on wypowiadał się jakby był nad Bogiem. Co to kler zrobi z ludzi,kazali by zabić a on zabije bo tak nie ma grzechu bo dla niego śmierć niewiernego jest na równi ze śmiercią zwierzęcia. I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Tacy, jak ty wywyższający się są dla mnie zerem! I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

I ja się tu wywyższam według ciebie :-D Cieszę się że piszesz na obu tematach bo windujesz je do góry na liście forum :-D

Zawsze o tobie będę pamiętał I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

O to mi chodzi,żeby takie idiotyzmy jak najwięcej ludzi czytało I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Podaj może popiszemy I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Tylko coś normalnego, panienki,sex albo coś podobnego. Znikam na chwilkę brakło mi browarka I tak to ,jest tak to juz jest wszyscy jestesmy jednościa

Do i tak jesteśmy jednością.To już wiem że oddajesz się żądzom sex i alkohol hm w tym szczęścia nie znajdziesz :-) Pijesz o tej godzinie ? No proszę :-)