Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka181

Ciąża po ciąży obumarłej i poronieniu

Polecane posty

Gość calineczka181

Witajcie, jak w temacie zaszłam w ciąże po ciąży obumarłej i poronieniu ... trzymajcie kciuki jutro ide do lekarza!:)))

Gość Powodzenia,
który to teraz tydzień u Ciebie?

Gość calineczka181
5 albo 6 jutro się dowiem . Poł roku temu dowiedziałam się , że ciąża obumarła w 10. Staram się myśleć pozytywnie . Myślałam ,że się będę bardziej stresować ,ale wmawiam sobie , że nie mam na nic wpływu a dobre samopoczucie tylko pomaga...

Autorko,ja tez zaszlam w ciaze po poronieniu i po ciazy obumarlej.Udalo mi sie donosic do 40 tygodnia i urodzilam zdrowego synusia,ktory ma juz 5 latek:).Na kazdej wizycie moja lekarka powtarzala mi,ze mam myslec,ze wszystko bedzie dobrze,nie bylo to latwe,ale sie udalo:).Trzymam kciuki

Gość calineczka181
Dziękuje bardzo za wsparcie !!!;)))

będzie dobrze;-) też przeżyłam obumarłą i zabieg. A druga ciąża szczęśliwie donoszona bez większych problemów. Trzymam kciuki

Gość calineczka181
A jakoś specjalnie uwazalyscie na siebie?

calineczka181, ja tez jestem teraz we wczesnej ciazy po coiazy obumartlej, zabieg mialam w lipcu.. teraz caly czas leze, to jest 8 tydzien, mialam plamienia, dwa razy juz - na poczatku (ok. 4 tygodnia) i teraz, ale na szczescie juz przeszly, ale i tak glownie leze w domu...