Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly dylemat

Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu ?:) dwoch roznych facetow

Polecane posty

Gość maly dylemat

Mam faceta od niedawna. Dosc specyficzna osoba, uwielbiam go i spedzac z nim czas,ale zdarza mu sie byc aroganckim. Wiem,ze mnie szanuje, bardzo lubi a nawet kocha,ale jest we mnie jakas delikatna niepewnosc. Jestesmy bardzo rozni, ja ulozona , samotna mama, on roztrzepany kawaler. POznalismy sie an portalu randkowym, na ktorym mamy ciagle swoje konta. Wiem,ze go nie uzywa,ale mimo to czuje sie niepewnie i mysle,ze gdyby byl mnie pewny to nie mialby go tam. On twierdzi,ze to glupota i nawet o tym nie pomyslal. W miedzyczasie poznalam kogos i on mowi,ze chce byc ze mna. Zupelne przeciwienstwo mojego faceta. Skromny, ulozony, wydaje sie oddany. Czesto mowi o tym jak sobie wyobraza nas i moja corke razem szczesliwych. Bardzo mnie to w nim pociaga, wydaje sie,ze to wymarzony kandydat na meza. ale wlasnie tak mi sie tylko wydaje i mam dylemat, czy warto ryzykowac cos co sie ma dla czegos czego bardzo by sie chcialo i co moze byc piekniejsze,ale nie ma takiej pewnosci?

Gość trawa za plotem jest zawsze...
gratulujeme autorozeznania we wlasnym wnetrzu :classic_cool:

Gość maly dylemat
nie opisalam tego dokladnie, nie potrafie sie zdecydowac moja najwieksza obawa to to,ze moj facet rozpamietuje o swojej ex (tak sie domyslam)czasami wtraci slowko o niej a mnie to tak boli. ojciec mojej corki zostawil nas dla swojej ex ja chce faceta oddanego, chce kochac i byc kochana, chce ufac a w tym wypadku nie weim czy potrafie

Gość trawa za plotem jest zawsze...
jakbyś potrafila to bys wiedziala

Gość maly dylemat
nie potrafie , bo mam podstawy do tego

Czyli jest źle bo on ma tam konto ale fakt, że Ty tez masz tam dalej konto jest jak najbardziej ok wobec niego prawda? :D Nie mówiąc już o tym, że to Ty drugiego poznałas, a nie on drugą. :D A co do tego drugiego to jakiś beta samiec. 🖐️

Gość ciemiezyciellll
A powiedz mi jak to sie robi - tak na chlodno, po sklepikarsku oceniać, kto sie bardziej nadaje? Jak ci sie udaje nie posiadac uczuć, ktore same podpowiadaja, co robić a ostatecznie, jak się uczuć nie ma to powinna byc chociaz intuicja.... Jak to jest byc cyborgiem na chłodno kalkulującym, co sie bardziej opłaca? I czy ci panowie wiedza o sobie nawzajem a jeśli tak, to jak sie zapatrują na taką chłodną kalkulację? Podoba im sie to?

Gość cbhvjhdf
do 65ytuyuyuy "samotna mama, dupodaja co zrobila sobie bekarta, a jakie kurde to wybredne, smieszna jestes, takie byle co jak ty to w ogole powinno sie wstydzic tak w facetach przebierac" Poje*****bało cię????!!!!

Gość cbhvjhdf
a do autorki: naprawdę?! ludzie na forum mają ci doradzić, co będzie najlepsze dla ciebie i twojego dziecka?? a uczucia? sympatia dziecka do któregoś z nich? ogarnij się kobieto!

Gość maly dylemat
to nie chlodna kalculacja, ja chce byc tylko z jednym, i szukam odpowiedniego facet na zycie, wiec chyba l;epiej teraz byloby sie rozstac niz za 3 lata prawda? nie wiedza o sobie - ja jestem z jednym a nie zz dwoma, zanim zaczne cokolwiek z drugim , nie bede w zwiazku z pierwszym

nie no pięknie - doskonały przykład kobiecego sposobu myślenia nie podoba się Tobie, że Twój partner ma konto na portalu randkowym choć sama swojego nie skasowałaś wiesz, że go nie używa, ale podświadomie boisz się tego co Ty sama mu robisz czyli zdradzasz go zadając się równocześnie z kimś innym powiesz, że nic złego nie robisz tłumacząc siebie w ten sposób wszak to tylko niewinne rozmowy z "przyjacielem" wybacz, ale zdrada ma o wiele więcej oblicz i nie jest tylko fizyczna dlatego też obawiasz się tego jego konta na portalu, po prostu wiesz, że skoro ty możesz za jego plecami flirtować z innymi facetami, to i on może robić to samo z kobietami... wniosek jest taki - Ty nie szukasz faceta tylko ojca... nie szukasz miłości tylko rozwiązania Twoich problemów... kochasz, ale tylko sama siebie i dziecko... dlatego właśnie nigdy nie będę z kimś takim jak Ty... kobiety z dziećmi to manipulantki, aktorki, kombinatorki do potęgi entej... :P

Gość maly dylemat
matko ludzie zwolnijcie troche. ja wiem co czuje i dlatego napisalam,ze mam dylemat bo facet z ktorym jestem jest dobry ale nie wiem czy nadaje sie na zycie rodzinne, natomiast dla drugiego rodzina to swietosc patrze co bedzie najlepsze dla mnie i corki, nie jestem zadna dupodaja ani zadna inna gorsza

Gość umieram z głodu
masz co ziarna karmy dla nich to daj mnie

Gość maly dylemat
ja nie uzywam swojego konta- kto Wam to powiedzial? dlaczego mam swoje usunac,jezli on nie usunal? dala sobie zrobic dzieciaka- tylko Polacy sa tak prosci, myslicie,ze jesli mialabym slub to by cos zmienilo? a mama i partnerem jestem lepsza niz niejedna z Was

Gość mamucia z bekartem
jestes gorsza wiesz, a teraz przebierasz w facetach jak nie wiem, ty powinnas bogu dziekowac, ze w ogole ktos sie toba interesuje, jestes zwyklą szmatą z bekartem co dawala dupska bez slubu, teraz daje drugiemu, ale jeszcze jej malo i za trzecim sie oglada, zwykle ZERO

Gość maly dylemat
Tobie juz dziekuje, nie interesuje mnie co masz do powiedzenia w mojej sprawie i nie zycze sobie wyzywania mojego dziecka ono nie am tu nic do rzeczy. Zal mi Ciebie

Gość umieram z głodu
tylko nie proso proszę

Gość mamucia z bekartem
i taka chce slubu i jeszcze pewnie koscielnego, a za facetami lata jak suka, jeden zrobil dzieciaka, z drugim teraz zyje, a trzeci jej sie podoba :O

Gość umieram z głodu
I'm good man

kobiety sa jak malpy ..... wypuszczaja jedna galaz z lapy dopiero wtedy kiedy druga trzymaja mocno..... czy to zle ? moim zdaniem nie tymbardziej ze w rachube wchodzi dziecko . moim zdaniem jezeli nie jestes pewna i wyboru to moze zaden z nich sie nie nadaje ? najlatwiej wybrac kiedy wiesz ze to ten... wlasnie TEN ..... autorko, spieszysz sie ? naciska cie cos ? moze w takiej sytuacji lepiej odczekac niz wybrac i wtopic ? ;-)

Gość mamucia z bekartem
ten wlasnie ten???? nie bądź smieszny, ona juz pewnie z piecioma spala hahaha

Gość umieram z głodu
kocham złodzieja i oddam jedną rękę mu

Gość maly dylemat
ok wiec jestem singlem od okolu 2 lat. w koncu poznalam dobrego faceta,ale ze wzgledu an to,ze ktos mnie bardzo zranil staram sie byc bardzo ostrozna i wybrac tego, ktory bedzie dobry dla mnie dla mojej corki ale rowniez chce sprawic aby on byl szczesliwy. Nie bede chyba z kims kto chce przeimprezowac zycie lub lubi popijac. nie skacze z kwiatka na kwiatek. ale wy i tak mnie nie zrozumiecie

Gość maly dylemat
a ty mamucia jestes najbardziej zenujaca osoba jaka spotkalam na tym forum, zero jakiegokolwiek szacunku do ludzi- to swiadczy o tym jaka osoba jestes, dlatego Twoje komentarze nie maja dla mnie zadnego znaczenia

Gość umieram z głodu
a drugom emerytom

Gość onaonanoaona
maly dylemat - ja Cie rozumiem. Tylko musisz sobie odpowiedzieć na jedno podstawowe pytanie: czy w ogole ciągnie Cie do tego dobrego? Czy bardziej to tego pierwszego? Bo jeżeli z rozsądku wybierzesz tego miłego to nie bedziesz szczesliwa..

Gość umieram z głodu
i dopiero się zakocham i utrzymam swoje kochane biedne dzieciątka

Gość maly dylemat
tak , ciagnie mnie do tego dobrego, ale zanim zdecyduje na jakikolwiek krok musze byc 100% pewna swojej decyzji

Gość umieram z głodu
onaonanoaona a mnie rozumiesz?