Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowakobietka

Smierdzący prezent gwiazdkowy !!!

Polecane posty

Gość zimowakobietka

Witam wczoraj była u mnie koleżanka z prezentem gwiazdkowym ... i dostałam rzeczy dla Dzieci tzw skapetki, w które nie mogę wcisnąć nogi ... do tego używane cienie ( pewnie sobie kupiła posprawdzała, że jej nie pasują i mi je dała ) do tego jakieś stare błyszczyki !!!śmierdzące i zjęczałe !!! do tego przeźroczyste, a wie dobrze, że błyszczyków nie używam, pewnie też powyczyszczała półki lub kupiła na WYPRZEDAŻY PRZETERMINOWANE ....czy ona się nie wstydziła, pomijając paczke w samochodziki ... czy powinnam jej zwrócić uwagę, że one są stare i jak ma paragon to niech sobie je odda, bo ja ich używać nie będę co byście zrobili ?

Gość jaajajajjaja
Hmm ja bym nie oddawała ;) Może nie miała kasy i dała Ci to, co mogła ;)

Gość zimowakobietka
ona mieszka w Irlandi i kase ma ... sobie potrafi kupywać błyszczyki po 50 zł czy za włosy dawać 200 zł. Ja rozumie jak ktoś nie ma ... ale to była przesada ...

Gość zimowakobietka
nie wiem jak jej dać do zrozumienia, że ja przererminowanych i używanych kosmetyków nie będę używać i, że za takie prezenty dziękuję !!

Gość napewnonieeegmj
spoko, mi koleżanka ofiarowała poczerniałe kolczyki, zupełnie nie w moim guscie (a zna moj gust dobrze). Ja jej kupiłam ładny zestaw upominkowy w douglasie, ale to nic, lubie robic prezenty, tym bardziej że sama mi pisala, że mi zrobi super prezent :) W dodatku właśnie mi odwołała Sylwestra i jej znajomi tez nie przyjdą, bo jej chłopak zarządził inne plany... Nie rozumiem jak w związku może decydować 1 osoba, ona bardzo chciala isc z nami, a ten jej tłuścioch woli siedziec i żreć tylko, iść się pobawić, to za duży wysłek!

Gość ja dostałam kiedys
smierdzacy bezrękawnik z błyszcząca pręgą pośrodku( od długiego zleżenia), nie dało rady tego ani uprać ani wyprasować.Takie prezenty stanowią o "klasie" osoby, która daje coś takiego