Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z_a_la12

mandaty - pomoc

Polecane posty

Gość Z_a_la12

Dziewczyny! mój chłopak ma pracę taką, że dużo podróżuje...i przywozi same mandaty, bo fotoradary dosłownie wysypało! szef mu kasy nie zwróci a w ostatnim miesiącu mandaty pochłoneły 1/4 jego pensji!!!! Co robić? on mówi ze wcale bardzo szybko nie jeździ..moze są jakies antyradary dostepne?> czy to legalne w ogóle?

wiesz co. Mandaty powinny pochłonąć całą pensję to może pajac by trochę przepisów zaczoł przestrzegać bo przez takich kubiców to masa ludzi ginie. Sam dużo jeżdżę i tylko raz zapłaciłęm za przeterminowaną gaśnicę

Gość Ostryga(ch)
jasne... przesiądź się na rower bo w tym kraju vincent łata dziury budżetowe mandatami

Gość gargameel
podobno nawigacja informuje o fotoradarach stacjonarnych

sa antyradary ale dobrej firmy kosztuje okolo 500 zl . Oczywiscie to jest nielegalne ale nikt tego i tak nie sprawdza... Widocznie wolno twoj chlopka tez nie jezdzi ze tyle mandatow dostaje . Niech zainwestuje w cb to tam informuja o radarach czy policji w otoczeniu :D

Gość PłowieckaMariaWeronika
Znam problem bo pracuję jako przedstawiciel handlowy i mandaty to była moja zmora. Fotki z fotoradarów też. Osobiście odpowiada mi aplikacja yanosik na telefon bo tanio wychodzi a ostrzega przed wszystkim, co wystawia mandaty :D

dobre antyradary (a raczej detektory) zaczynają się w okolicach 1000 zł, mam Whistlera, kosztował 1400 zł i wyłapuje nawet laserowe suszarki 🖐️

Gość fsssssssssss
jak to? jeździ bez CB?

Gość Mrtyniczka
Bo to trzeba wiedzieć jak poznać nieoznakowany radiowóz ITD, który cyka fotki, żeby mandaty nie przychodziły http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Jak-poznac-nieoznakowany-radiowoz-ITD,wid,15518906,wiadomosc.html

Gość hoseee
mandaty są a punkcików nie ma? Może on już prawka nie ma?

Gość Mobilek
Osobiście nie lubie płącić mandatów, więc znalazłem sposób żeby je w łatwy sposób obejść ;) wystarczy darmowa aplikacja iCoyote na adroida. Łatwa w obsłudze i funkcjonalna. Żaden radar się nie ukryje ;)

Gość Johnwalkaway
w polsce nic nie wolno