Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozilla1234

Jak to zrobić????

Polecane posty

Gość Mozilla1234

Witam, moja dzewczyna niedawno powiedziala mi że chce ze mna to zrobić chodzi tu o seks oralny. Zapytałem się jej ostatnio czy lubi języczkiem czy palcami ona odpowiedziała, że równocześnie ale problem tkwi w tym, że nie wiem co robić palcami a co języczkiem możecie powiedzieć mi gdzie i jak robić dobrze palcami to przede wszystkim bo nie wiem czy wsadzać je do pochwy i lekko poruszać czy na przykład masować palcami miejsce nad łechtaczką. Przeszukałem już prawie wszystkie tematy i nigdzie o tym nie pisze. Pomóżcie i z góry dzieki :)

No właśnie. Ja też chcę wiedzieć jak zrobić seks oralny palcami. W sumie to się okazuje, że mało wykształcowny jestem.

Gość AMANDAIJA
tak na prawdę nie wiemy co woli Twoja dziewczyna , możemy wyrazić jedynie swoje zdanie i nasze "wolenie "

Gość Mozilla1234
chcialem przede wszystkim wsadzać te palce bo pewnie wiekszość dziewczyn chce żeby one gdzieś byly wiec sie pytam gdzie?

Gość AMANDAIJA
najpierw języczkiem długie delikatne pociągnięcia od ujścia pochwy do samej łechtaczki potem , delikatne muśnięcia po łechtaczce ( kółeczka ) , a gdy będzie już mokra wsadż jej palec - nie cały , do połowy - do pochwy i jednocześnie masuj ją palcem i językiem - raz mocniej raz lżej

Gość AMANDAIJA
Panowie , gdzieś się zabawiacie , że was tu nie ma ? SAMI???????

Gość AMANDAIJA
a mozilla1234 chyba już trenuj?

Gość Mozilla1234
Czytalem to juz zanim napisalem temat ;p dzieki czyli jak zrobi sie mokra to do polowy palec i masowac nim tam tak w kolko? ;d