Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconyJanek83

Żona mnie zdradza?

Polecane posty

Gość zasmuconyJanek83

Kilka dni temu, kiedy pomagałem żonie w porządkach przedświątecznych, znalazłem w szafce przy łóżku tabletki antykoncepcyjne. Może nic w tym nie byłoby dziwnego, gdyby żona mi powiedziała, że ich używa, ale nic takiego nie miało nigdy miejsca. Kiedy ją o to zapytałem, powiedziała mi, że zapomniała powiedzieć, ale nigdy nie widziałem, żeby przed stosunkiem je zażywała! Druga rzecz to dziwne połączenie telefoniczne. Postanowiłem-kiedy się kąpała, że sprawdzę jej telefon i w historii połączeń naliczyłem w ciągu tygodnia 10 połączeń z pewnym, niezapisanym w kontaktach numerem. Jak dzwoniłem pod niego, żeby rozwiać wątpliwości był wyłączony. Myślicie, że wszystko jest jasne i ona mnie po prostu zdradza. Może jest to dziwne, że piszę na babskim forum, ale nie mam z kim o tym porozmawiać, a po drugie kto lepiej wie co kobiecie siedzi w głowie od drugiej kobiety?

Gość jokraef
Pochodź za nią bo sama prawdy nie powie.

Gość jljlj
tabletek nie zażywa się przed stosunkiem, kobieta bierze je codziennie o jednej porze np rano albo wieczorem

Gość uyy6754445
No, rzeczywiście masz powód do obaw. Też bym tak uważała będąc na Twoim miejscu. Nie jedno przemawia za tym, że ona Cię zdradza.

Gość a czy jakoś bardziej
dba o siebie?tzn bardziej przywiązuje uwagę do swojego wyglądu??? ty możesz tego nie widzieć...bo większość mężów nie widzi różnicy po powrocie żony od fryzjera...:(

Gość zasmuconyJanek83
W dzień Wigilii, przed południem dostała telefon. Niby z życzeniami, ale wyszła rozmawiać do kuchni i kiedy wróciła nie miała miny raczej zadowolonej z otrzymanych życzeń. Jak godzinę potem poszedłem odebrać ciasto to jak się potem okazało, gdy sprawdzałem jej telefon dzwoniła pod ten numer.

Gość zasmuconyJanek83
Co do tego, czy dba o siebie to nie jest tak, że spędza więcej czasu przed lustrem, chociaż na co dzień ubiera się jakoś bardziej elegancko. Poza tym ciężko mi coś o tym powiedzieć jak nie ma mnie w domu.

Gość zasmuconyJanek83
Sam nie wiem co o tym myśleć. Sama prawdy mi przecież nie powie. W prost też jej nie mogę powiedzieć o swoich obawach, bo zrobi mi awanturę, że jej nie ufam.

Gość ixyyyyyyyyyyy
hahaha przeciez tabletek nie zazywa sie tuz przed stosunkiem

Gość dasdasdasdasdsad
zapisz sobie ten numer, kup karte i zadzwon zobacz kto odbierze albo napisz podchwyltiwego smsa ze to niby twoja zona pisze z innego nr.....trudno stwierdzic czy zdradza czy nie musisz ja bardziej obserwowac i juz

Gość zasmuconyJanek83
Najgorsze jest to, że nie daje żadnych znaków, że coś może być nie tak. Nawet śpimy normalnie, a ja nie mogę się zorientować, czy jestem jej jedynym partnerem seksualnym.

Gość dasdasdasdasdsad
wychodzi z domu czesciej niz zwykle???, zabiera telefon wszedzie ze soba nawet jak idzie sie kąpać?? jesli pracuje to czy wraca pozniej jezdzi na jakies delegacje??

Robi Cię w rogi, że ja p... Wiem, że ciężko się do tej myśli przyzwyczaić, ale tak jest, to prawie pewne. I nie ma znaczenia jak wiele Was łączyło, lub łączy. Jak masz za mało dowodów, to nie zdradzaj się, tylko dalej obserwuj i zbieraj dowody - bilingi, esy, gg, maile, poproś jakiegoś kumpla, którego nie zna, żeby przyfilował. No i chyba musisz się przebadać, bo skoro ona się zabezpiecza, to znaczy, że on tego nie robi. A jeżeli ma tabun takich, to może być już mało przyjemnie. To witaj ziomal w klubie jeleni...

Gość zasmuconyJanek83
Kilka razy w ciągu ostatniego miesiąca wychodziła niby w koleżankami i to na dłużej niż zwykle i częściej-zawsze była bardziej rodzinna i jak już to koleżanki przychodziły do niej. Co do telefonu to go chyba zostawia-nie nosi wszędzie ze sobą. A jeśli chodzi o pracę to pracuje na pół etatu.

Gość zasmuconyJanek83
No jest mi ciężko, ale przyzwyczajam się do tej myśli. Chętnie bym wykrzyczał jej wszystko, ale nie mogę chyba w obecnej sytuacji. Chcę żeby sąd orzekł rozwód z orzeczeniem o winie!

Gość Zraniony maz1
Zwroc uwage na jej zachowanie,czy nie dba o siebie bardziej.czy nie wychodzi czesciej sama,czy jej zachowanie podczas seksu sie zmienilo.Ja tego nie zauwazalem i teraz ona jest z jakims fagsem poznanym na portalu randkowym.Dla niego potrafila przekreslic prawie 20 stoletnie malzenstwo.Teraz ja nie umiem bez niej zyc i miewam dosyc czesto mysli samobojcze.

Gość zasmuconyJanek83
Podczas stosunku jest inaczej niż było...

Gość katowiczanka&
ależ macie problem a nie którzy faceci z kafe wręcz zachecaja swoje żony do zdrady i jeszcze chcą To oglądać

Ja p... weźcie się w garść! To, że jesteście na portalu dla lasek, to nie znaczy, że musicie się zachowywać jak skończone cioty! Jak chcesz się chłopie targnąć, to chociaż zafunduj sobie skoki spadochronowe. Przynajmniej będziesz miał z tego fun. @Janek Jeżeli uderzysz w tym momencie, to wszystkiego się wyprze. Będzie szła w zaparte do upadłego. Zresztą później też wszystkiego się wyprze, ale Ty przynajmniej będziesz miał pewność. No, chyba, że fagasa za dupę złapiesz, jak ją posuwa.

Gość zasmuconyJanek83
No tak, ale jakby nie patrzeć trudno jest zdobyć dowody. Na dzień dzisiejszy, żadnych, twardych nie mam.

Gość mavros
z jakiego województwa jesteś?

Gość zasmuconyJanek83
Jak ktoś się dobrze maskuje to trudno mu coś udowodnić.

Gość katowiczanka&
" Na dzień dzisiejszy, żadnych, twardych nie mam." a potem sie dziwisz że cie zdradza

Gość kot bez butów
ta, zdradza Cię, sama dzwoni do kochanka i nie pilnuje swojego telefonu i co jeszcze? przynosi jego majtki i pierze razem z Twoimi?

Gość zasmuconyJanek83
Teraz się tak zastanawiam, czy to nie przypadkiem moja wina. Czy nie byłem dla niej za dobry. Zabierałem ją na kolacje-nie codziennie, ale niektórzy w ogóle nie zabierają żon na kolacje. Chodziliśmy na wieczorne spacery. Kupowałem jej często kwiaty. Robiłem drobne prezenty. Robiłem wszystko by była szczęśliwa. I co mnie za to spotkało...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhfhfhhf
ja pierdole, aleś ty głupi. tabletek się nie bierze przed stosunkiem, tylko raz na dobę o stałej porze. może bierze je zaraz po wstaniu? no i jaki ci niby dowod jeszcze zostaje? ten numer? to może oznaczać wszystko... może ma długi? albo dzwoni do dilera.. no wszystko!! a ty faktycznie jesteś jelen, boś głupi :o i tak najlepiej od razu wez z nia rozwod i oszczędz jej reszty zycia z takim palantem :D

Gość zasmuconyJanek83
Nie, nie przynosi jego gaci, ale taka jest prawda, że nie mam twardych dowodów, a dla sądu tylko takie się liczą. Jeśli mamy się rozstać to chcę, aby to było z jej winy, a nie rozwód bez orzeczenia o winie.

Gość zasmuconyJanek83
Nie będę przecież wynajmował detektywa. Mimo wszystko szkoda na to pieniędzy, których w dzisiejszych czasach każdemu brakuje. Może powiem bratu niech ją "przypilnuje". Może to coś da i się czegoś dowiem.