Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska22336

czy to nadal przyjazn?

Polecane posty

Gość goska22336

przyjaznie sie z faetem,tzn nie wiem zy to jeszcze przyjazn,wszystko było ok,spotykalismy sie,rozmawialismy o wszystkim,ani on ani ja nie myslelismy o tym że mogło by cos miedzy nami być,któregos razu przespalismy się,ale po tej sytuacji obiecalismy sobie że wiecej sie to nie powtórzy bo i tak nie bedziey razem,po pewnym czasie sytuacja jednak powtórzyła się kilka razy,wogóle cos sie zmieniło,bylismy blizej siebie,zachowywalismy sie zupełnie tak jak bysmy byli ze soba,wszyscy tak mysleli nawet,kilka dni temu zaczełam myslec o tym że to nie jest juz przyjazn,zaczelam czuć do niego coś wiecej,nie wiem co czuje on...powiedziałam mu dwa dni temu że musze z nim porozmawiac powaznie i od tej pory prawie nie odzyway sie do siebie,nie widzielismy sie...a spotykalismy sie co dzień, wczoraj napisał mi smsem że przeprasza za wszystko,ale nic wieej nie hciał powiedziec,nie wie juz co jest grane i co mam myslec,możecie doradzic co powinnam zrobi w tej sytuacji?

zaprzeczasz sama sobie przyjaciele nie śpią ze sobą Zresztą nie istnieje przyjażń damsko męska To była tylko przykrywka co zrobić? Powaznie o was porozmawiać

Gość goska22336
wie,rozmowa jest najlepszym rozwiazaniem,tylko boje sie jej,nie wiem co on mysli,ja zareaguje,nie chce psuć tej znajomości,

Gość nie cierpię PMS
czysta przyjazn damsko meska nie istnieje. jestem potwoedzeniem, dwa razy nie wyszło.

Gość goska22336
pewnie zakończymy znajomość...