Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasny pełny

Czy napisać.

Polecane posty

Gość Cortazar Krzysztof
posłuchaj schody i ograniczenia to mamy w głowie, to ona się z tobą rozstała prawda?

Gość Jasny pełny
Tak to ona mnie porzuciła

Gość Cortazar Krzysztof
chodzi o to by ona zobaczyła, że się bawisz, że jesteś gość a nie mazagaj, który świata poza nią nie widzi, kumasz bazę?

Gość Jasny pełny
Kumam. Ale jak ja mam jej to pokazać jesli nie nie mieszkamy w jednej miejscowości. ona w sumie na wsi. nie mamy kontaktu ani siebie na FB ani nic

Gość Cortazar Krzysztof
no to weź jakąś koleżankę i niech poudaje twą dziewczynę jedź do miejsca gdzie mieszka ta twoja była i niech widzi, a jeśli cię zaczepia wypieraj się wszystkiego, tylko że wiedz, że z tamtą nic już nie będzie, ale skoro chcesz ją spotkać to jest to jakieś rozwiązanie, jeśli by zapytała się co robisz z koleżanką na jej wiosce powiedz, że nie powinno ją to interesować,

Gość Jasny pełny
Z tym że to się z nią nie uda. Jeden z jej byłych w szkole czegoś podobnego próbował. I jedyny efekt był taki że była wkurwiona na niego bo nie wiedziała o co mu chodzi i po co robi taki pokaz przed nią

Gość Cortazar Krzysztof
to zniknij z jej świata, bo im bardziej będziesz za nią gonił tym bardziej ona będzie cię odrzucać,

Gość Jasny pełny
Czyli nic nie da się już zrobić? :(

Gość Cortazar Krzysztof
Jednego się nauczyłem jeśli chodzi o różnicę pomiędzy kobietami a facetami, one mają taką niezwykłą moc szybkiego zapominania. Pomyśl sobie co będzie za kilka lat gdy sobie ciebie przypomni, wolisz by myślała o tobie jak o twardzielu czy jak o mięczaku?

Gość Jasny pełny
Wolałbym się z nią zejść

Gość Cortazar Krzysztof
ja cie bardzo dobrze rozumiem i wiem jak to jest, najbardziej boimy się straty i tak bardzo się staramy i tracimy, powiedz ile ona zrobiła dla ciebie a ile ty dla niej?

powiem ci tak byłam kiedys w podobnej sytuacji. Rozstałam sie z chłopakiem on myslał ze mi nie zależy i jakos tak sie rozwaliło ale nie mogłam o nim zapomniec wiec szukałam pretekstu by sie z nim skontaktkowac i dlatego wysłałam mu życzenia na urodziny . Myslę ze jej jeszcze zależy na tobie. Ja jakbym nie chciała miec z kims już kontaktu to przenigdy bym nie wysłała zyczen także probuj masz szanse.

Gość Cortazar Krzysztof
zauważ, że wszyscy będą mówić ci podobnie, że jeszcze masz szansę, wszyscy oprócz mnie, życie to nie film z hollywood, nic nie trwa wiecznie

Gość Jasny pełny
No ja więcej dla nie robiłem ale ona też nie była księżniczką. I co zeszliście się znowu?

nie słuchaj rad Cortazara zycie jest za krotkie na takie gierki i jakbym zobaczyla go z jakas dziewczyną to bym odpusciła sobie bo nie lubie pchac sie na trzeciego i pomyslałabym sobie ze on ma do tego prawo i że ja już miałam szanse i trudno

Gość dobre dobre dobre dobre
widac ze dalej cie do niej ciagnie wiec po prostu zadzwon i umow sie z nia. nie jestes na tyle silny aby sie z tego wyrwac wiec sie poddaj. co najwyzej dostaniesz jeszcze jednego kopa i moze to wlasnie jest ci potrzebne aby otrzezwiec.

Gość Jasny pełny
Ale kiedy się odezwać do niej?

Gość Jasny pełny
Cicha noc ja tez tego ci życzę

teraz

ja dam ci rade ale najpierw usiadz :) zadzwon dzis do niej i zapytaj czy nie chciałaby z tobą spędzic sylwestra a jak powie że ma inne plany bo tak może byc przeciez to masz zagwarantowane ze bedzie o tobie myslec. To jest odwazne ale może sie udac kobiety lubią odwaznych mezczyzn ktorzy wiedza czego chca

Gość Jasny pełny
teraz?

Gość Jasny pełny
To jest szalony pomysł troche :P kurde jak o tym pomyslałem to tak mi mocno serce zaczeło walić

no to zejdz z kafe i dzwon

Gość Jasny pełny
boje się jej reakcji i to bardzo...najpewniej odmówi nawet jak nei ma planów,zapyta po co,po co dzwonie skąd ten pomysł itp

Gość Jasny pełny
Strasznie się boje

no to nie dzwon i nie marudz

Gość Jaaaaaa27777777
A ja myślę, że czasem trzeba trochę pograć. Jak już ktoś wcześniej pisał. Mnie strasznie zraża, jak facet się mazgai, ale na pewno ruszyłoby jakbym zobaczyła, że mu teraz tak bardzo dobrze, no chyba, żebym nic już do niego nie czuła. Ryzyk fizyk. Dzwonienie, proszenie nic nie da.

Gość Jasny pełny
Na pewno to jest dobry pomysł żeby zaprosić ją na sylwestra? ona nie jest jak reszta kobiet. problemy z hormonami,niska samoocena,brak znajomych, ciężki charakter, taka chłopczyca trochę

dzwon!a jak sie spyta skad ten pomysł to powiedz ze chciałes dobrze zaczac nowy rok i ze o niej myslisz ze to wsztstko dlatego a jak odmowi to powiedz ze wielka szkoda i że może jeszcze kiedys bedzie jakas okazja .troche bajeru;) jak było ci kiedys z nia dobrze to warto .Nawet jak sie nie zgodzi to bedzie miała taki zamęt w głowie bedzie myslec o tobie i dlatego warto zadzwonic. Powiedz ze nie musi od razu odpowiadac daj jej czas do jutra tak bedxie lepiej.