Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasny pełny

Czy napisać.

Polecane posty

Gość Jasny pełny
mieszkamy za daleko a ja nie mam prawa jazdy ani nic. nie stać mnie.

Gość Jasny pełny
Tak to prawda. o jakiejś 20 zadzwonię do niej,ale czarno to widzę szczerze mówiąc. Ona po prostu chciała być miła dlatego wyszło tak z tymi życzeniami

przecież ty też chcesz byc miły. Nie przejmuj się tak nawet jak ci odmowi to i tak niezle namieszasz jej w głowie.jak powie nie to pożyczysz jej udanego sylwestra i tyle.Nic nie tracisz a możesz zyskac nowe doswiadczenia i przełamac swoje ograniczenia. Trzymam kciuki bo wydajesz sie fajnym facetem.

Gość Jasny pełny
Dziękuję ci cicha jak noc :) naprawdę mi pomogłaś :)

Gość Jasny pełny
Więc tak dzwoniłem ale powiedziała że nie chce ze mną rozmawiać. Powiedziałem że spoko, ale jakby zmieniła zdanie to niech da mi znać. Ale powiem szczerze że słychać było smutek w jej głosie

Gość AS26
Dziwna jest. Trudno - przynajmniej wie, że pamiętasz i myślisz. Powinna się cieszyć. Dla Ciebie to jednak sygnał, że pora odstawić nadzieję i zacząć żyć już bez niej.

czyli nie miałes szansy nic powiedziec i jej zaprosic?dobrze powiedziales ze jakby co...widocznie ma jakies problemy.i jakie wrażenia?chyba nie żałujesz ze zadzwoniłes.

Gość Jasny pełny
Nie nie żałuję. Szkoda że nie chciała gadać. nie miałem okazji jej o to poprosić. Złoże jej życzenia noworoczne a potem w marcu na urodziny ale nic więcej

Tak zrob.Może jednak to ona sie pierwsza do ciebie odezwie.Zyczę powodzenia i szczęsliwego Nowego Roku. A jakby sie pierwsza ona odezwała to napisz nam tu cos.

Gość na Wigilie to niee
ale takie noworoczne to jak najbardziej okazesz sie zwyczajnie miły tyle

Gość Jasny pełny
Napewno napisze. Dziękuję za pomoc. Po tym to jakoś mi lepiej troszkę. Wzajemnie szczęśliwego nowego roku :)

Gość Jasny pełny
Ja wiem i o to mi chodzi :) pokazać jej że nadal myślę itp

Gość Jasny pełny
Jeśli ktoś chce coś dodać od siebie to prosze

Gość Frotka123
Pamiętam jak moja kumpela traktowała jednego goscia on ja kochał a ona traktowała go tylko jako pocieszyciela i pomysł na nude po rozstaniu z kolejnym facetem. Może ona ma podobnie. Po 9 miesiącach poczuła sie samotnie i przypomniała sobie że jest taki jeden.....

Gość Jasny pełny
Nie nie ten typ dziewczyny. jeśli już by coś miało być to na poważnie. Wie co to cierpienie

Gość Zuzanna Amelia & 28
20:48 [zgłoś do usunięcia] Jasny pełny Więc tak dzwoniłem ale powiedziała że nie chce ze mną rozmawiać. Powiedziałem że spoko, ale jakby zmieniła zdanie to niech da mi znać. Ale powiem szczerze że słychać było smutek w jej głosie ­ Moje gratulacje. Czyli juz wiesz ze od takiego telefonu sie nie umiera , nie dostaje czyrakow na czole i nie staje sie slepym. To dobrze. Nie chce to nie chce. Teraz masz juz jej konkretna odpowiedz i wiesz na czym stoisz. A sobie mozesz pogratulowac. Przelamales bariere zadzwonienia. I nawet jesli teraz tego nie rozumiesz to za jakis czas bedziesz z tego bardzo zadowolony. Szczesliwego Nowego Roku

Gość Jasny pełny
Jestem zadowolony z sibie :)

Gość Jasny pełny
I naprawdę poczułem się lepiej :) teraz tylko żyć dalej... zobaczymy czy ten telefon cokolwiek zdziała.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Ten telefon juz zdzialal to co mial zdzialac. Wyjasnil Twoja sytuacje. Jakie masz TERAZ plany na Sylwestra ?

Gość Jasny pełny
Bez zmian posiedzę w domu. Miałem iść do tak zwanej przyjaciółki ale jej nowy chłopak bardzo był o mnie zazdrosny i nie mam już przyjaciółki

Gość Zuzanna Amelia & 28
No taki jest niestety urok drugich polowek naszych przyjaciol ze czasami czuja zagrozenie. Pewnie niepotrzebnie. A przyjaciolka nie ma jakiejs wolnej kolezanki, ktora tez mialaby ochote spedzic sylwestra w towarzystwie zamiast siedziec w domu ?

Gość Jasny pełny
Nie nie mam nikogo takiego własnie. I w tym problem :P

Gość Zuzanna Amelia & 28
A moze ten jej chlopak ma siostre albo kolezanke albo klege co ma siostre ?

Gość Jasny pełny
Nie zdążyłem poznać jej chłopaka bo to nowy :P

Gość Zuzanna Amelia & 28
Do sylwestra jest jeszcze troche czasu. Jeszcze sie duzo moze wydarzyc. A nawet jak posiedzisz w domu to mozesz popisac tu na kafe. Pewnie troche ludzi bedzie.

Gość Jasny pełny
Tak Pewnie :) zobaczę może zorganizuje kumpli z osiedla. i tak oni zawsze siedzą w domach

Gość Zuzanna Amelia & 28
Tez mozesz . Dobry pomysl.

Gość Jasny pełny
Lepsze to niż siedzenie w domu i zamartwianie się. Ale i tak jej wyślę życzenia :P o juz polnoc

Gość Zuzanna Amelia & 28
OK . Kolorowych