Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnotrafna

Jestem naprawdę piękną kobietą.

Polecane posty

Gość JoaquinN
Widzę że autorkę natchnienie głupoty opuściło . Lecz i tak niczym nie zabłyśnie bo jest zwyczajnie tępa :)

Gość Magnotrafna
Ponieważ ktoś z kimś pisałam niedawno opuścił mój drugi temat, masz podobny styl i tak się zastanawiam czy nie postanowiłeś uwieść mnie lub utrzeć mi nosa :D Nie opuściło mnie natchnienie głupoty bo nigdy go nie miałam. Piszę szczerze, jestem ładna i błyskotliwa :P

Gość do od od do
Autorko a co za różnica czy własny dom czy mieszkanie komunalne?

Takiej pieknej i blyskotliwej bym nie odpuscil wiec to nie ja bylem. Ja szczery chlop ;)

Gość Magnotrafna
robie głębokie gardło i połykam .. Nie akceptuje analu .

Gość Magnotrafna
Jeśli mieszkanie komunalne ma to znaczy,m że przeciętny obywatel, a takiego szukam. Rubenso wiesz, że to wyzwanie brać się za ideał?

Gość Magnotrafna
Podszywy :D uwielbiam :D

Gość JoaquinN
Nie zaprzeczam ;) Widziałem jak umiesz błysnąć głupotą :) no tak , ale ważne że błyskotliwa :D

Gość Magnotrafna
No to próbuj. Oczaruj mnie!

Gość Magnotrafna
JoaquinN...no tak, oznaką mądrości jest dać się wciągnąć w dyskusję niczego nie wnoszącą do Twojego życia. A głupotą jest mieć to pod kontrolą :D

Gość Mdmwajtgp
Autorko mąż w pracy że masz czas na wypisywanie głupot ?

Oczarowac cie pragne Magnotrafna niewiasto abys wpadla w me ramiona czym predzej skoro jestes takim idealem :)

Gość Magnotrafna
Mąż w pracy, tudzież ja mam czas na wypisywanie głupot.

Gość HA-KIM
Piękno jest pojęciem względnym. Dla mnie PIĘKNA kobieta to brunetka z czekoladowymi oczami, pełnym biustem, wąska talią, krągłą pupą i oliwkową skórą. Nie podobają mi się różowo-blade, bezbarwne blondynki ani jasne oczy więc ja za piękną, bym Cię nie uznał. Na ulicy, bym się na pewno za tobą nie obejrzał. Ale rozumiem, że co facet to inny gust więc innemu mogłabyś się spodobać.

Gość Magnotrafna
Gdybyś mnie zobaczył na pewno uznałbyś mnie za atrakcyjną. Bez względu na Twoje gusta.

Pozwol mi siebie zobaczyc i na kawe daj sie zaprosic, zapewniam mile towarzystwo i fajna atmosfere :)

Gość HA-KIM
Szczerze wątpię. Mam prawie 30-tke na karku i przerobiłem sporo kobiet w życiu. Nigdy żadna blondynka nie przykuła mojej uwagi na dłużej niż szybki numerek. Nawet ich imion nie pamiętam bo zlewają mi się w jedną bladą, blond twarz. Po prostu nie znajduję w tm typie urody nic interesującego ani przykuwającego oko.

Gość versace1
HA-KIM dokladnie jestem taka jak ci sie podobaja- moze oprocz biustu, ktory nie jest ogromny tylko sredni;)

Gość versace1
nie wiem czy od razu meza i nie wiem czy na kafe ale tak- chetnie bym kogos milego poznala:)

Gość HA-KIM
versace Nigdzie nie pisałem, że lubię ogromne cycki. Pełny, jędrny biust. Mieszczący się w dłoni. ;) Nie lubię chudych kobiet. Lubię jak dziewczyna ma figurę klepsydry. Laska musi mieć krągłości ale ma być szczupła w pasie. Do tego długie włosy w kolorze ciemnego brązu, ciemne oczy, gładka, oliwkowa skóra i mam wzwód na samą myśl.

Gość versace1
ja mam wlosy do pasa ale czarne- chyba zatem odpadam;) wiecie co mam wlasnie problem ze znalezieniem kogos odpowiedniego: kazdy potencjalny kandydat jest albo przystojny ale malo wart np naduzywa alkohol lub jesty zonaty itp lub jest wartosciowy ale zbyt brzydki dla mnie:(

Gość szelki do spodni mam
versace1, musisz byc piekną kobieta :) zaintrygowalas mnie :)

Gość vgt67bo nie maja b
niska karlica jestes

versace1 az tak bardzo stawiasz wysoko urode faceta? zawsze mi sie wydawalo ze dla kobiet bardziej liczy sie charakter, oddanie, wiernosc...

Gość versace1
naleze do tych ladniejszych kobitek ale co z tego skoro nie mam szczescia- przynajmniej w milosci. czasem wolala bym byc przecietna i szczesliwie zakochana niz ladna i samotna

ladna i samotna nie badz - zmienmy to :)