Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batonika

uraz kolana-rehabilitacja

Polecane posty

Gość batonika

jestem po wypadku na nartach, pech chciał że szalony dupek narciarz uderzył we mnie, przewróciłam się i zerwałam więzadła w kolanie, masakra, potem załozono gips, po zdjęciu gipsu noga nadal puchła....:( i bolała, od rodziny dowiedziałam sie gdzie to zrehabilitaowac dobrze, bo przecież z NFZ trzeba tak długo czekac...:(zapisałam się do fizjoterapeutki eweliny prekiel i jestem bardzo zadwowolona!!!!!!! pOLECAM MAJĄ TAM BARDZO DOBRYCH FIZJOTERAPEUTÓW.

Gość hardziej
Proszę tutaj - http://forus.co/ Oczywiście prywatna rehabilitacja, publicznie to jest pozbawione sensu, chyba że nie ma takiej możliwości. Są kolejki, jest problem z wyposażeniem i specjalistami. A przecież nie o to tutaj chodzi.

Gość Kamiska

Dobrą rehabilitację maja w Reha Expert – jestem bardzo zadowolona i szczerze mówiąc gdyby nie oni dalej bym krzywo chodziła! polecam

Gość Bartek

W takich przypadkach faktycznie lepiej nie ryzykować leczeniem na nfz ;) Bez dobrego chirurga-ortopedy i fizjoterapeuty się nie obejdzie. Sam chodziłem do gabinetów G&R, będąc na studiach w Krakowie i ze spokojnym sercem mogę polecić rehabilitacje.org