Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemFajna;)

Czy jest ktos kto nie byl na swojej studniowce?

Polecane posty

Gość JestemFajna;)

z jakiego powodu?

Gość JestemFajna;)
?

Gość JestemFajna;)
czemu?

Gość *Ola1981*
Jaaaa :) Jestem nietowarzyska, nie umiem tańczyć i źle bym się czuła na takim balu ;) Ale to dawno było - kilkanaście lat temu, zdążyłam już zapomnieć, zwłaszcza, że nie żałowałam tej decyzji ;)

Gość prawiczuś nie z tej ziemi
Bo nie miałem z kim iść.

Ode mnie z klasy nie było 8 osób na 23, o ile wiem nie szli bo nie chcieli a przynajmniej to była oficjalna wersja. Na pewno nie było to z powodów materialnych...jak juz to z towarzyskich.

Gość JestemFajna;)
no wlasnie jestem tego samego zdania, ze jesli ktos nie ma ochoty to nie powinien isc. Ale z drugiej strony nie bedzie to glupio wygladac jezeli ktos jako jedyny nie pojdzie?

Gość JestemFajna;)
A to nie bedzie troche glupio wygladac jesli nie pojdzie sie jako jedyna osoba a wszyscy pozostali pojda? P.S. Ten problem nie dotyczy mnie.

Gość *Ola1981*
Ja miałam niezłą wymówkę - żałobę w rodzinie (w grudniu zmarła mi babcia). Jak Ci głupio tak bez powodu, to coś wymyśl i tyle. Ale w sumie czym się przejmujesz? To już koniec szkoły i prawdopodobnie kontakt z tymi ludźmi szybko się urwie. Z czasem całkiem zapomnisz, tak jak ja - dopiero ten temat mi przypomniał o mojej nieobecności :D

Gość *Ola1981*
Heh, jak Ciebie to nie dotyczy, to już w ogóle nie rozumiem po co to tak analizujesz?

Gość AS26
U większości ludzi, którzy się nie decydują na wzięcie udziału w studniówce, połowinkach czy innym balu maturalnym, powodem tego postanowienia jest po prostu brak odpowiedniej osoby towarzyszącej.

Gość JestemFajna;)
tak. Albo brak jakiejkolwiek osoby towarzyszacej.

Gość jak nie masz z kim isc ,
to nie idz . Ja poszlam sama i zalowalam ,zle sie czulam i ucieklam przed polnoca jak kopciuszek .

Gość Dołączam.
Ja nie poszłam, bo właśnie tego chciałam uniknąć. W sumie smutne, bo zamiast cieszyć się z przyjaciółmi z klasy ostatnią imprezką przed egzaminami, taki bal uświadamiał tylko, że jest się osobą samotną wśród tylu innych sparowanych (w większości). A żenujące wydawało mi się proszenie kogoś, by ze mną poszedł.

Gość Dołączam.
Tak sobie myślę, że już wtedy był podział na lepszych i gorszych. Samotnie poszli tylko desperacji, przegrańcy wiedzieli że to nie ma sensu. Teraz ci, którzy mieli wtedy pary są w większości szczęśliwi, desperacji w związkach na siłę lub samotni, a przegrańcy... to przegrańcy (forumowe dziewico-prawiczki), tyle że znający swoje miejsce w szeregu, więc choć twarz zachowali. Smutne.

Gość asdfghjhfgdfsds
nie bylam bo nie potrafie tanczyc. rodzina pukala sie w glowe, kazdy mowil ze bede zalowac - totalna bzdura :)

Gość błe hłe uha ha ha
Ja nie byłam, bo nie lubię swojej klasy, po drugie nie lubię zabaw w gronie nauczycieli, którzy wtedy zachowują się zazwyczaj idiotycznie bo puszczają im hamulce. Po trzecie akie zabawy są dla mnie puste- nikt nie mowi o czyms innym jak w co sie ubierze, jak sie uczesze, ile wychleje i wielki szpan ze ktos ma partnera. Jedna wielka pokazowa i targowisko proznosci, co widac na zdjeciach gdzie dziewki podkasuja sobie kiecki. Poza tym lubie sie wylamywac i jestem buntownicza, a im bardziej nie ktos zmusza do czegoa, to ja jestem na nie :)

Gość ja też nie byłem
Nie lubiłem swojej klasy ale byłem na innej jako osoba towarzysząca i bawiliśmy się świetnie, sporo przetańczyliśmy, nawet zdarzyło się potańczyć z innymi dziewczynami, szkoda, że nie miałem własnej dziewczyny to może na swoją zaprosił bym ją.