Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

facet i portale społecznościowe np Fb

Polecane posty

Jak sądzicie, czy facet dorosły powinien wchodzić na portale społecznościowe np fb i mieć tam swoje konto ? czy uważacie, że są to raczej babskie portale?

Gość akurat glupota i chec
posiadania tam konta jest unisex

Gość może i nic w tym
dziwnego

znam kilku facetów, którzy mają tam konta, ale np mojego faceta nie interesują żadne portale , czy taki facet , który np klika LUBIĘ TO w babskie sprawy jest ok ?

Gość pluto20
do kontaktow ze znajomymi tylko . I do ogladania kobiet :))

Gość kaska2112
Moj niby ma. Ale w ogole nie wchodzi, moze raz na 3 miesiace na 5 minut. Chcial skasowac, i pewnie tak zrobi. Ja tez wyroslam z tego, mam jeszcze konto na fb, ale to glupota.

Gość pluto20
duzo ludzi z facebooka to niestety ucieczka do ekshibicjonizmu . taka prawda :P Samotnosc i tak dalej , ogolnie wszystko jest dla ludzi ale nie zeby facebook nie stal sie twoim zyciem . Masz swoich znajomych a facebook do konatktu z nimi tak ja to uwazam .

chodzi mi o to , że kuzyn [ ma żonę i córkę ] dziwi się mojemu mężowi , dlaczego nie założył sobie konta na fb. Mój mąż popatrzył na niego i nic mu nie powiedział haha ale to tak zabawnie wyglądało hah dla mnie osobiście klikanie przez faceta LUBIĘ TO jest mało męskie , może się mylę , jeśli używamy do kontaktu z innymi ludźmi to jest normalne ale klikać ... kobiecie wypada , facetowi raczej nie

Gość pluto20
Masz madrego faceta :) A twoj kuzyn no coz dziecinny chlopak pewnie :)

Gość Jesteśmy już
Jak facetowi nie wypada to i tobie przygłupie

ja nie twierdzę że nie wypada mieć konta przez faceta tylko o Klikanie LUBIE TO w takie rzeczy jak np makijaż, albo kolczyki :) to raczej jest mało męskie, a do kontaktu z ludźmi wypada ale tylko do tego

Gość wez sie juz nie produkuj
moj ma facebooka,ale praktycznie go nie uzywa,nie klika LUBIE TO,ani nic,chyba ze chodzi o jakis artykul.Bylabym w szoku jakby jak jakis gowniarz klikal ze lubi strony typu Cytate blondynki,czy Duze tyleczki. Mozna miec facebooka i normalnie go uzywac,ale wiekszosc moich znajomych na fb zachowuje sie jak jakas totalna gownazeria.

Gość zabbadooo
he he, strasznie to niemęskie... twój facet to dziunia :D 🖐️

wiesz, ja jestem kobietą a konta tam nie mam. Uważam, ze to poniżej godności człowieka dawać się zapędzić jak bezrozumne stado w jedno miejsce i jeszcze klikać w te łapki. No żenada straszna.

dokładnie chodzi o klikanie LUBIE TO :) piszę , że mój facet nie ma , a kuzyn się z niego śmiał , że teraz każdy ma :) a on kilka w np makijaż !! noż kurcze facet i podoba mu się różowa powieka!

Gość Kasia67
Facebook wydaje się niegroźny, lecz gdy się spedza na nim zbyt dużo czasu można się od niego uzależnić (http://www.terapiapoznan.pl/artykuly-z-dziedziny-psychologii/85-czego-młodzi-szukają-na-facebooku). Może to być niebezpieczne dla człowieka. Wyszło już tyle filmów o uzależnieniach. Chociażby "Sala samobójców". Pamiętajmy o tym, że portale społecznościowe mają nam pomóc w komunikacji, gdy mieszkamy daleko od siebie, ale nie może zastąpić zwyczajnych relacji międzyludzkich.