Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy kobiety chcą emocji, czy poczucia bezpieczeństwa?

Polecane posty

Często te dwa sprzeczne poglądy są podawane jako te uczucia, których chcą kobiety. Jak to jest Waszym zdaniem?

Gość AS26
Zależy od przypadku, ja tam wolę wiedzieć na czym stoję ;)

Gość Zuzanna Amelia & 28
W pierwszej kolejnosci - poczucia bezpieczenstwa. Ale jesli juz je maja to zaczynaja szukac emocji. Przynajmniej od czasu do czasu.

Gość hemafrodyta
kobiety chcą czuć na czym siedzą ;)

Gość JestemFajna;)
kiedy trzeba, poczucia bezpieczenstwa, ale emocje sa rownie wazne.

Gość potrzebują
jednego i drugiego, jeśli znajdą mężczyznę który ma obie cechy będą z nim bez względu na wszystko ;)

Gość kamil jgora
dokładnie. Przykład - pijany badboy wiezie kobietę Golfem II na gaz 120 km.h przez wieś. No są emocje. Ale ona czuje się bezpiecznie, bo wie że nie będą mieli wypadku no i w razie jak policja złapie to badboy im nałoży :) i ją uratuje ze szponów funkcjonariuszy

Gość kamil jgora
dla nie badboyów dobrym przykładem emocji i bezpieczeństwa jest np. wycieczka z kobietą na Rodos. Z jednej strony emocje bo turbulencje, mgła nad lotniskiem itp. itd. a z drugiej strony jak się lezy na leżaku w ciepłym słoneczku to jest tak fajnie bezpiecznie

Gość IMO12391
Kamil - zapomniałeś dzisiejszej dawki. :classic_cool:

Gość hazo
Baby chca emocji takich jak nieplanowana ciaza oraz poczucia bezpieczenstwa jak po aborcji

Kamil dobrze gada, podaje przykłady z życia. On sam poderwał żonę za pomocą psychotropów, komplementów i wycieczki na Rodos. Widzę, że ta mężatka co ją podrywałem jak mnie widzi też przeżywa emocje.

Gość żabsko86
luzerku, ty i tak nie będziesz nikogo miał, więc się nie zastanawiaj nad tym.

Gość Sądząc po tym
co robiłem w tym roku... to emocji, sex na pierwszej randce to dla nich coś zajebistego...

Gość żabsko86
błąd. nie jestem tą żabą, o której myślisz.

Gość żabsko86
ja uważam że młodsze bardziej wolą emocje a starsze poczucie bezpieczeństwa.

15:38 [zgłoś do usunięcia]LoOoOsEr Kamil dobrze gada, podaje przykłady z życia. On sam poderwał żonę za pomocą psychotropów, komplementów i wycieczki na Rodos. x On nigdy nic mądrego nie powiedział bo bazuje na "kopiuj wklej" jeśli mówisz że dobrze gada, to znaczy, że z tobą też jest coś nie tak

Gość kobiety wolą emocje
Jak facet jest przewidywalny i wiadomo, że nie zdradzi, nie poniży, nie oszuka, nie zostawi itp. to robi się według nich nudno i czas na zmianę dlatego nie lubią a wręcz gardzą porządnymi mężczyznami. Później zaś jak już dostaną sporo po dupie to zaczynają czasem szukać porządnych mężczyzn, na których brak ciągle narzekają.

Gość Singielek...
(32lata) - proponuję, żeby każdy podawał swój wiek. Kobietą, bez dojrzałości emocjonalnej, kierują emocje. One wpływają na jej zachowanie, decyzje. To jest dziewczyna do zabawy. Natomiast w przypadku kobiety mającej tą dojrzałość emocjonalną (inteligencję emocjonalną) emocje idą w parze z rozsądkiem. Kobieta panuje nad nimi i myśli racjonalnie. Oczywiście co jakiś czas nutka jakiegoś małego szaleństwa, czegoś spontanicznego do granic rozsądku jest zawsze mile widziana. Tu mówimy o kobiecie do związku.

Gość skakskasaaaaaaaaa
a moja facet nudziarz. cale dnie lezy i oglada tv. zachowuje sie jak strauszek. a ma 30 lat. 0 zycia w sobie i energii.