Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek8000

Co mam zrobić w tej sytuacji ?

Polecane posty

Gość Maciek8000

Moja była dziewczyna urodziła nie dawno córkę nie dawno (tydzień temu). Ona cały czas twierdzi, że to jest moje dziecko, rozstałem się z nią z powodu tej ciąży. Ona cały czas do mnie wydzwania, żyć mi nie daję, cały czas mnie nęka. Ja nie wiem co mam robić, ona chce żebym uznał dziecko i płacił alimenty. Ja jednak nie chce tego dziecka i nie chcę płacić na nią. Co mi radzicie zrobić, żeby się ode mnie w końcu odczepiła. Całą jej ciążę praktycznie się kłóciliśmy i teraz wcale nie jest lepiej. Ona chce badań DNA jak nie wierzę, że to moja córka. Jak mam się jej pozbyć, bo jak pisałem nie chcę tego dziecka i jej. Alimentów też płacić nie chce. Dziecko wolałbym mieć z żoną i z osobą którą kocham a nie z nią. Co robić

Gość tylko badania dna
a sadzisz, ze moze byc twoje ?

Gość Maciek8000
Tłumaczę jej że jestem gejem i ona nie może być moją córką bo to było tylko raz żeby zobaczyć czy w ci­pce jest luźniej niż w odbycie dlatego to nie moja córka

Gość morros
jesteś wpisany w metrykę

Gość morros
bo jak jesteś wpisany w metrykę możesz wnieść wniosek do sadu o zaprzeczenie ojcostwa

Gość skoro jestes pewien ze
nie Twoje to zrób badania i jej udowodnij to

Gość Maciek8000
Tak a propo to nie ja wyżej pisałem o tych gejach. Niestety sądzę, że to może być moje. Tak uważam

Gość Maciek8000
Ona może być moją córką ale ja jej nie chce i co ja mam robić żeby nie płacić tych alimentów bo ona mi nie da żyć

Gość tylko badania dna
Pójdziesz zrobić badania DNA, jeżeli nie będzie Twoje- to albo Ci daje laska spokój albo zakładasz jej sprawe za nękania to jest opcja nr.1 opcja nr 2. gdy dziecko okazuje sie Twoje, to zapierdalasz do roboty i co miesiac placisz. jezeli nie jestes pelnoletni, to Twoi rodzice musza placic.

Gość Maciek8000
Jestem pełnoletni bo mam już 28 lat i mam stałą pracę, ale dziecka nie chce i jej. Ona chce żebym uznał to dziecko i płacił na nie co miesiąc. Ale ja dziecka nie chce to była tylko jedna noc nic więcej nic za bardzo jej nie obiecywałem

Gość dzisiaj jest 28, więc
jak dziecko jest twoje, to będziesz płacił alimenty, czy masz na to ochotę, czy nie, zrób badania i wszystko bedzie jasne,

Gość Maciek8000
Ale ja nie chce tego dziecka. Nie chce 500zł wydawać na byle co. NAwet jeśli to zrobię tak żeby te alimenty były jak najniższe

Gość morros
zrzeczenie się praw rodzicielskich

Gość dzisiaj jest 28, więc
o ile to nie prowo, to jestes głupim kutasem i tyle w tym temace

Gość Maciek8000
Ale jak się zrzeknę praw do dziecka to nie będę musiał płacić

Gość Maciek8000
Pytam poważnie czy jeśli się zrzeknę praw rodzicielskich do dziecka bo ja dziecka nie uznam nigdy za swoje to będe musiał płacić alimenty jeżeli badania DNA potwierdzą moje ojcostwo

Gość ni i kolejny ktory ma pecha
bo zamoczyl na jedna noc i wpadka, ostatnio znajoma mi opowiadala ze jej daleka kumpela puscila sie z jakims jeden jedyny raz i wpadla. A zeby bylo smiesznie miala juz nagrany slub z innym. Przyjechala pobawic sie do wielkiego miasta i zaciazyla z pierwszym lepszym. Na wsi wielka siara bo slub odwolany a panna kolesiowi rogi przyprawila:)

Gość idz do adwokata
z tego co mi wiadomo dziecka nie musisz uznawac.

Gość Maciek8000
Nie nazywaj mnie kretynem czy to moja wina że ja nie kocham tej kobiety i zrozumcie że ja jej pieniędzy za bardzo nie chce dawać niech żałuję że sie ze mną zaciązyła nie 500zł a 200 zł prędzej mogę płacić. Dlaczego mam jej dawać pieniądze ?

tak na serio to musisz szybko zmienić kod DNA - to się załatwia w urzędzie na Grodzkiej za tym starym kinem - tylko trzeba czekać tydzień i po sprawie - będziesz jak nowy

Gość Maciek8000
No i co może mam się jeszcze ożenić z tą dziewczyną. Chyba sobie jaja robicie

A nas gówno obchodzi, że ty tego dziecka nie chcesz. Ty go nie masz. Nikt ci go nie daje. Ale kase będziesz płacił i koniec. Pomyśl logicznie, raz mózgiem, nie kutasem. 500 zł to żadne pieniądze, jeśli chodzi o dziecko. To nawet nie są pieluchy na miesiąc, te psie pieniądze.

Gość Maciek8000
Czyli co jestem już skazany na płacenie ? Dlaczego mam dawać kobiecie pieniądz? Z jakiej racji ? Bo się nie zabezpieczyła ? To jej wina że zaszła w ciążę nie moja

Gość wiśnióweczka
na swoje dziecko musisz płacić, czy się zrzekniesz czy nie ... to kwestia praw rodzicielskich, a nie łożenia na utrzymanie - dwie różne sprawy. Co więcej, jeżeli dziewczyna wykaże wydatki to jeszcze zaległe alimenty zapłacisz łącznie z połową wartości wyprawki... był tu ostatnio taki temat i tak właśnie chłopak został przez sąd zobowiązany. Nie ważne, czy jedna noc, czy kilka lat... czy obiecałeś dużo, czy mało... jest dziecko i trzeba je utrzymać. Już za późno na gdybanie, trzeba było myśleć wcześniej. I nie będziesz wydawał na byle co, tylko na swoją córkę... A czy to będzie 500? może i 1000... sąd zadecyduje. Jeżeli dziecko jest Twoje to może warto je poznać, wspierać? Nie wiesz jak Ci się życie ułoży...

Gość demencja starcza
nie wierze, ze 28 lat a taki glupi, jak mozna wlasnego dziecka nie uznac? rzygac mi sie chce...ona Cie zmuszala, ze teraz biedaka udajesz? DOBRE PROWO

Gość idz do adwokata
tu nie pytaj, bo nikt na 100% nie wie.

Gość Maciek8000
A jak test DNA będzię negatywny ? Zrozumcie mnie chociaż trochę. Powiedzcie proszę was co mam robić ? Przecież jak uznam to dziecko to będę musiał z nim żyć, a ja nie chce tak

Gość Maciek8000
demencja starcza Jeszcze nie wiem czy jest ono moje dobra Ok jak chcecie. Jak się okażę moim dzieckiem to ją uznam, ale jak nie to moja była gorzko tego pożałuję

Gość demencja starcza
wspolczuje twojej corce, ze tak glupie geny bedzie miala....ja bym Ci nigdy ni wybaczyla i jezeli twoja corka po latach sie o tym dowie to cie znienawidzi...pomysl, ze za 10-20 lat moze bedziesz mial ochote z nia sie widywac, moze ci sie odmieni. zastanow sie teraz nim bedzie za pozno.