Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLECCIEMIWOZEK

pierwsze dziecko PIERWSZY WÓZEK..JAKI WYBRAC?

Polecane posty

Gość gość
ale paskudna reklama alex sport.. przynajmniej wiem jakiej firmy unikac skoro nie stac ich nawet na porzadna reklame

Gość gość
Ja mam Anexa Sporta i naprawdę fajny i porządny wózek. Dobre jakościowo materiały i prosty w obsłudze. Bardzo ładny wizualnie. Jazda super , polecam

Gość gość
Ja postawiłam na Anexa chociaż wybór był ogromny. Najbardziej mi się podobał model sport i jego właśnie użytkuję. Prosty w użyciu, jak na razie polecam

Gość gość
W 100 % jestem zadowolona z Anex Sport. Gondola nam starczyła na 7 miesiecy a spacerowkę używam do dzis. Syn ma 1.5 roku. Wozek ani razu nie był w reklamacki co świadczy o jego dobrej jakości.

Gość gość
Sugerowałam się jakością, funkcjonalnością no i oczywiście chciałam ładny wózek. Doradzono mi Anexa Sporta. Polecam z czystym sumieniem

Gość gość
Też miałam podobnyt dylemat. W sumie zdałam się na obsługę sklepową. Pani doradziła mi Anexa Sporta mówiąc ,że bardzo popularny , podoba się ludziom i jest dobry jakościowo oraz bardzo funkcjonalny. Polecam ci ten wózek w 100%, dodam od siebie, że amortyzacja mega:)

Gość Beei
Wcześniej ktoś wspominał o Riko Nano moim zdaniem jest to bardzo ładny wózek, przede wszystkim wygodny. Sprawdził mi się w kilku kryzysowych sytuacjach więc go oceniam pozytywnie.

Gość gość
Ja z czystym sumieniem polecam Anexa Sporta, naprawdę porządny i funkcjonalny wózek posiadający dobrą amortyzację , a gondolka i spacerówka naprawdę duże. Uważam, że jeden z lepszych wózków na rynku.

Gość gość
Ja własnie 2 dni temu kupiłam Anex Sporta z kolekcji 2017r. Czekamy teraz na naszego małego skarba i na upragnione spacerki. Wózke bedzie najczęsciej jeździł po leśnych drogach dlatego Sport świetnie sie do tego nadaję dzieki podwójnej amortyzacji i dużych kołach pompowanych.

Gość gość
Mi pan w sklepie doradził Anexa. Wybór super a wózek bezawaryjny. Polecam

Gość gość
Też zdecydowaliśmy się na Anexa, ze względu na jego fajną amortyzację oraz świetne warunki jezdne . Mieszkamy poza miastem i właśnie tego typu wózka szukaliśmy. Z czystym sumieniem polecam

Gość gość
Tak jak doradził mi sprzedawca tak wybrałem . Kupiliśmy Anexa Crossa, chcieliśmy lekki wózek ale z zaznaczeniem, żeby dobrze prowadził się w cięższym terenie i miał pompowane kółka. Jedyny model, który wpadł nam w oko i gorąco go polecamy

Gość gość
Też polecam wózek Anex Cross bo to jeden z lżejszych wózków na pompowanych kółkach. Gondolka sprawdziła się super, jest duża i fajnie zabudowana. Spacerówka na razie używana 4 miesiące i na razie sprawdza się:)

Gość gość
Fakt że też chciałam w miarę lekki wózek na pompowanych kołach z dobrą amortyzacja ale nie koniecznie najdroższy dlatego wybrałam amelis hugo, jak dla mnie zupełnie wystarczający, z dużą ilością dodatków, na pierwszy wózek jest idealny.

Gość gość
Poerwsze dziecko i pierwszy wózek. Sugerowałam sie opiniami mam ktore spotykałam na ulicy. Duzo i nich polecało mi Anex Sporta. I teraz ja moge polecić ten model wózka. Jest dobrze amortuzowany z dużą gondolą i fajnà spacerowkà. Dora jakość w przystępnej cenie.

Gość gość
Anexa używam od ponad roku, bardzo fajny wózek z super warunkami jezdnymi . Szukałam dużej gondoli i spacerówki a także wózka dobrego jakościowo i funkcjonalnego. Stanęło na Anexie Sporcie, którego polecam :)