Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATWIK

62 DZIEŃ CYKLU

Polecane posty

Gość NATWIK

Witam. Ostatni @ miałam 27 października i do dziś nie mam. Nie wiem co myśleć ponieważ 2 testy wyszły mi negatywnie jeden w 56 a drugi w 58 dniu cyklu. Miesiączkę mam co 30-35 dni. Ostatnio jednak dostałam po 50 dniach dlatego poszłam do lekarza i nie zobaczył nic niepokojącego. Myślę, że wtedy spóźniał mi się przez tabletki. Teraz nie widzę powodów dlaczego miałby mi się spóźniać. 50 dnia cyklu dostałam bóli jak przy okresie ale obecnie już ich nie mam. Teraz wyczuwam tylko wrażliwość piersi, a dokładnie sutków. Może miał ktoś kiedyś coś podobnego? Czy testy mogły się mylić.? Dziękuję z góry za odpowiedź.

Gość nie rozumiem czemu
nie pojdziesz na beta hcg? takie spoznienie moze byc powodem roznych dolegliwosci

Gość NATWIK
Zastanawiam się czy jest sens skoro testy wyszły negatywne, dlatego właśnie piszę na forum. Do ginekologa idę dopiero po nowym roku

Gość 783963
Jeżeli niedawno odstawiłaś tabletki to jest to właśnie spowodowane odstawieniem. Powinnaś dostać luteinę.

Gość NATWIK
nie . nie chodziło mi o tabletki antykoncepcyjne tylko o tabletki na zapalenie pęcherza, które podobno mogą opóźnić okres.

Gość nie rozumiem czemu
na forum tez nic nikt ci tu nie powie lekarz ci nie powiedzial to my tym bardziej...

Gość 783963
W takim razie są to zaburzenia hormonalne. Powinnaś iść do lekarza, który powinien zlecić badania. Miałaś poprzednio robione usg?

Gość NATWIK
Lekarz mi nie powiedział bo byłam kilka dni po okresie. Raczej chodziło mi o pomylenie się testu albo czy ktoś miał coś podobnego kiedyś

Gość 783963
Tak miałam. Okazało się, że mam zespół policystycznych jajników. :o

Gość NATWIK
tak miałam. byłam w 11 dniu cyklu lekarz powiedział, że do ideału potrzebny jest jeszcze pęcherzyk który zapewne się pojawi niebawem

Gość NATWIK
a bolało Cię coś wtedy ?

Gość a może to klimakterium?
Czasem zdarza się w bardzo wczesnym wieku. Koleżanka skończyła miesiączkować w wieku 32 lat!

Gość 783963
Nie. Powinnaś mieć zrobione badania hormonalne.

Gość NATWIK
raczej nie sądzę ponieważ jestem jednak trochę, a nawet więcej niż trochę młodsza od Twojej koleżanki, którą i tak dorwała menopauza bardzo młodo.

Gość NATWIK
ostatnio jak byłam to powiedział ze nie ma powodu do robienia badań. mam nadzieje ze teraz jakiś inny lekarz ten powód będzie miał

Gość NATWIK
Jedno mnie jeszcze zastanawia . Czy jeżeli mój cykl mógłby trwać 50 dni jak wcześniej to czy możliwe bym 24 dnia miała dni płodne co by wskazywało na to ze okres spóźnia mi się dopiero 13 dni?

Gość NATWIK
mam śluzu dużo do tego spać mi się chcę, codziennie rano mi niedobrze, ale zmęczona taka strasznie jestem, że jak to nie ciąża to będę musiała sobie chyba zrobić badania może anemie mam.

Gość natwik
ktos jest ?