Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zamartwiona56667778

Ból głowy w jednym miejscu, uczucie ciepła w miejscu bólu.,,

Polecane posty

Gość zamartwiona56667778

Witam, , jestem bardzo zmartwiona moją mamą, mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Mama idzie do lekarza po Nowym Roku ale zamartwianie sie o nia nie daje mi normalnie funkcjonowac... Od maja, tj od moich matur nmoja mame zaczęły napadać bóle głowy w jednym miejscu. Trwały ok 3 sekund, potem z tego miejsca bolu rozchodzi jej sie "fala ciepła". W lecie była przerwa od tych bolów, teraz na jesien znowu sie nasilily. Mama ma 42 lata, ostatnio skarzyla się też na rozregulowane cykle miesiączkowe, nawet podczas jednego okresu zemdlala na chwile, mowila ze strasznie zabolala ja wtedy glowa., a pożniej znowu ta fala gorąca w głowie. Ciśnienie ma niskie, jednak po utracie przytomnosci zmierzylam i miala podwyzszone, tzn zawsze ma np 90/60 a wtedy miala 120/90. Czasem mowi tez ze nie moze sie skoncentrowac. Martwię się, naczytałam sie tyle w tym internecie o wszystkich chorobach.. zaczelam na nowo miewac ataki paniki i znow cos sobie uroiłam ( mam tak ze jak cos sobie wmowie to jest koniec). Proszę moze ktoraś z Pan wie czym mogą byc spowodowane takie objawy. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować