agatioszka 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Chciałabym się poradzic o jakiegoś dobrego ginekologa co poprowadziłby moją ciążę, który pracuje w szpitalu i prywatnie. Chciałabym żeby zrobił znieczulenie podczas porodu (odpłatnie) lub cc. Kogo takiego polecacie? Mam trzech na oku - Krzyżanowski, Haratym i Czupkałło. Bardzo proszę o opinie :-) dodam że najbardziej zależy mi na znieczuleniu. czy któraś z was miała jakoś to omawiane z lekarzem i anestezjologiem? bardzo bym prosiła o odpowiedź :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yukki Napisano Grudzień 28, 2012 dr Robak ze szpitala na Staszica - poczytaj opinie o nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatioszka 0 Napisano Grudzień 28, 2012 byłam raz u niego i nie pomógł mi niestety :-/ a czy on jest chętny na znieczulenia bądź cc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatioszka 0 Napisano Styczeń 7, 2013 czy nikt nie wie kto w Lublinie zrobiłby znieczulenie podczas porodu odpłatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach