Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta30plus

Ciagle porzucana co robie nie tak?.?

Polecane posty

Gość ciotka tekla
dzieci , nie pier######## c glupot--------------------------- jak sie spotkaja dwie osoby ktore sa gotowe NA ZYCIE(i obojetnie ile maja lat!!!) i sie sobie podobaja tow d #################pie maja jakies miesiace czy wczesniejsze cos tam.... dzeiciaki jestescie

Gość Kobieta30plus
La.firynda. Nie kaze sie okreslac facetowi czy sie ze mna ozeni. Zreszta nie chce byc niczyja zona... Chce miec tylko partnerski zwiazek. Chodzi o to, ze biore sie na odwage i mowie, ze czuje, ze mu nie zalezy, ze chcialby to zakonczyc i ze ja woalabym wiedziec niz brnac w cos bez sensu... Wowczas facet w koncu z siebie potrafi wydusic, ze chyba znajomosc ze mna to nie to... To jest stawianie sprawy na ostrzu noza... Kiedy to ktos powinien mi powiedziec, ze chce sie wycofac ale to ja musze to z niego wyciagnac... :(

Gość trtrttyty
nie rozumiem, nie cchesz slubu a kazesz facetowi sie okreslac? przeciez związek bez slubu to i tak wolny związek, facet moze sobie odejsc w kazdej chwili, dla mnie to jakis paradoks. nie cche slubu a wymaga zeby facet sie okreslil.

Gość ciotka tekla
kobieto ja ci odpowiem------------ i dobrze robisz. w swoim interesie. tylko nie odbieraj tego tak emocjonalnie. widocznie to nie te egzemplarze ci sie trafiaja. jale jedna rada jesli wolno----------------- jak czujesz ze to ciagle to samo to NIC z nikogo nie wyciagaj. bo stawiasz sie na pozycji straconej bez powodu. jesli czujesz ze nie ma przyszlosci to powiedz adieu .. podziekuj, i ODEJDZ !! takie drazenie tematu gdzie nie trzeba to zgroza,

Gość kokiterrolo
Kobieta 30 plus poprostu szuka miłości bo ma dosc życia sama po 30dziesce - taka chyba jest prawda. Przeżyła swoje, teraz szuka stabilizacji. Jestem mezczyzną, zdaje sobie sprawy, że głupoty piszę itp. Wyżywam sie na takich jak autorka, wychowany jestem jako mezczyzna starej daty i naprawde szanuje sobie czystosc, szacunek do samej siebie kobiet. Swiadomy jestem, że to nie czasy, że sie pozmieniało, ale nie odmawiam sobie przyjemnośći ganić takie kobiety lekkich obyczajów jak autorka.

Gość kokiterrolo
Kobieto30plus, zaopatrz sie w cierpliwość. Na prawde facetom po 30 z doswiadczeniami nie predko do powaznych zwiazków. Musisz szukac i segregować. Będzie trudno... Wiem. Jednak masz szanse tylko czy na milosc do grobowej deski? nie wiem. I omijaj takich jak ja, bo ja bym Ci dziure trzecia w tylku wywiercil za tyle partnerów w łóżku :P

Z twoich wypowiedzi przebija jednak, że ich "naciskasz", ew. sama im podpowiadasz, że należy się rozstać. Chyba zegar biologiczny każe ci się śpieszyć no i efekt jest odwrotny do zamierzonego. Zapanuj nad ta swoją niepewnością, której nie znosisz. Polub ją :)

Gość trtrttyty
ja tez szanuje czystosc, mam staroswieckie poglądy ;) ale teraz moda, zeby spac z kim popadnie, co na to poradzic.

Gość tttaaaaa kka jedna 31 latka
kokiterrolo nie sil się już na żarty. chamsko zacząłeś i Tobie już podziękujemy :P

Gość ciotka tekla
koki cos wez przestan oslabiac. a co masz lat 50? i duzo niewykorzystanych szans? to miej kurcze zal do siebie a nie wylewaj zolc bod plaszczykiem ganienia. zajmij ty sie soba zamiast tu wywodzic kto ma szanse na milosc ,. CZLOWIEKU.. jak ci nie wstyd takie glupoty opowiadac ! ciekawe czy ty masz na milsoc szanse ...hehehhe no obys spotkal . i szansa niech sie w dupe schowa.

1."Nie stanowi duzego problemu dla mnie zainteresowanie soba faceta." - uroda na + 2."Na poczatku mezczyzni sa mna, wydaje sie, zafascynowani." - na początku znajomości faceci cię nie znają, więc nie mogą być zafascynowani tobą, lecz twoim ciałem. 3."Taka idylla trwa miesiac, dwa a pozniej Ci sami faceci zaczynaja sie wycofywac i to bez wzgledu na to czy zblizylismy sie na tyle, ze poszlismy do lozka czy nie" - osiągnęli co zamierzyli, a w dodatku poznali cię lepiej i zrezygnowali. 4."Ci mezczyzni z innymi kobietami potrafili tworzyc wieloletnie zwiazki, dlaczego nie chca ze mna niczego budowac?" - no właśnie, dlaczego? 5."dobrze sobie radze w zyciu, jestem swietnie wyksztalcona." 6."Poza tym jesli chodzi o wyglad... To chyba widza mnie przez pierwsze 2 miesiace... I sie malo nie zesraja..." - uroda być może nawet na dwa plusy ++ Te słowa mogą sugerować, że jesteś atrakcyjną babką i znasz swoją wartość. Niestety, często charakter i osobowość ładnych kobiet jest nie do zaakceptowania. Oczywiście zaprzeczysz, że wszystko w porządku z twoim charakterem - tylko jak widzisz, życie pokazuje co innego. Druga sprawa, to główny cel, do którego dąży większość facetów, a mianowicie część ciała łącząca twoje nogi :P Po zdobyciu zamierzonego celu mogą spokojnie się wycofać nie dając znaku życia ze swej strony. Widzisz, jest wielu facetów szukających kandydatek na żonę, a te ładne "okazy" są wręcz rozrywane przez samców. Gdybyś była tak samo atrakcyjna wewnątrz, jak i na zewnątrz, to żaden nie wypuściłby cię ze swych szponów.

Gość kokiterrolo
tak wiec dziekuje :) pozdrawiam

Gość kokiterrolo
p.s mam 24

Gość Kobieta30plus
La.firynda. Tak to pewnie niepewnosc. Nie znosze jej, nie umiem z nia zyc, funkcjonowac. Wychowywalam sie w domu dziecka, odchodzili ode mnie bliscy, obiecywali, ze nie zostawia i zostawiali. Milosc mi sie kojarzy z pozegnaniem. :( Do 30 roku zycia niemal w ogole nie zadawalam sie z facetami, skupilam sie na nauce i karierze, chyba dlatego, ze sie balam, a teraz... teraz jest jak pisalam :(

Gość kokiterrolo
kobieta30latplus to moze chcesz mnie? :P oferuje siebie :) mam duzo milosci w sobie :D

Gość fakty, kochana, fakty
Wychowywalam sie w domu dziecka, odchodzili ode mnie bliscy, obiecywali, ze nie zostawia i zostawiali. do tego stopnia się boisz, że wyprzedzasz mające nastąpić fakty

Gość Kobieta30plus
Boogieman. Nie chodze ze wszystkimi facetami do lozka. Niektorzy odpuszczaja sobie mimo, ze nie poszlismy ze soba do lozka... Charakter... Wydaje mi sie, ze jestem prostolinijan, uczciwa i lojalna... Na pewno mam wady, ale nienwidze takich, ktore by mnie u tych wszytskich facetow dyskwalifikowaly

Gość ciotka tekla
koki no wlasnie wiec nie pouczaj starszych i nie madrz sie jesli masz male doswiaczenie. na plus wg mnie ze przyznales sie do wieku i checi. ale wez troche wyluzuj bo nie ma spojnosci w tobie jak na moje wprwane oko. ty masz swoje wartosci i wg nich szukaj szukaj mlody _))) a moze znajdzesz? oby! ale nie badz naiwny i nie narzucaj swoich wartosci tym co maja inne doswiadczenie i swiatopoglad moze

boggie " Niestety, często charakter i osobowość ładnych kobiet jest nie do zaakceptowania." za to podziwiam mojego faceta każdego dnia - za ta cierpliwość do mnie ;) noworoczne postanowienie - ukrócić różki :D

Gość ciotka tekla
kobieta plus a ty czujesz ze jestes gotowa, dojrzala na ... dojrzaly zwiazek dwoch dojrzalych osob ?milalas takie wyorce kochajacych sie osob w najblizszym otoczeniu (no np rodzice?)

"Milosc mi sie kojarzy z pozegnaniem"Sama nie wiem co powiedzieć. Przydałby się chyba dobry psycholog. Dobry(!) i już przez kogoś sprawdzony. Połową sukcesu jest to, że wiesz co, co w cytacie.

Gość kokiterrolo
ciotka, aple ple ple :P ja na prawde nie mam jakiegos problemu z soba zebys mi pisała co na plus a co na minus. Mam juz kogos, akceptuje przeszlosc, ale drże o przyszłość bo nie jestem pewien jej na 100%, a widze, że coraz częściej wierzy w te bzdury z tv i te zachowania kobiet... przepis na szczescie? jak widze u autorki jak u mnie nie ma takiego przepisu i jakiegos schematu bo kazdy ocenia sytuacje swoja miara i postepuje zgodnie z swoimi wartosciami. ja zyje w wolnym kraju i jesli autorka daje to na forum to moge wypowiadac swoje poglady. natomiast ja cociu nie oburzam sie jak bedziecie mi pisac ze jestem niezruwnowazony, niedojrzaly, glupi itp. luuuz macie prawo, bo moze sie tak wydawac

Gość Porjana
Koki, sroki czy pierdoki czy coś tam ssspierdalaj do szkoły nieuku a nie dajesz rady takie fajnej mądrej wykształconej dziewczynie prostaku. Przyjdzie czas to i znajdzie się taki, który ją pokocha a ty palancie głupoty wygadujesz i obrażasz taką fajną laskę. 30 lat to sam kwiat. Trzymaj się dziewczyno!! I szukaj tego właściwego.

Porjana lepiej bym tego nie ujeła ;)

Gość kokiterrolo
masz racje, jestem zlosliwy, ide spac wiec

kokiterrolo - zabierz chłopczyku swoje samochodziki, grabki i wiadereczko i wracaj do domciu, dobranocka za chwilę.

ty nie jesteś złośliwy, a chamski. taka lekka różnica. dobrej nocy

"Nie chodze ze wszystkimi facetami do lozka. Niektorzy odpuszczaja sobie mimo, ze nie poszlismy ze soba do lozka." - jak myślisz, po co faceci się spotykają z kobietami? Chcą stałego związku albo (częściej) zaciągnąć was do łóżka. Innych opcji nie ma. Jeśli przyciągasz facetów urodą, w co nie wątpię, to pokaż mi takiego, który chciałby z tobą wieczorami czytać książki :P Jak piszę niezrozumiale, to powiem wprost: rezygnują z ciebie, bo nie potrafią się z tobą "porozumieć". "Wydaje mi sie, ze jestem prostolinijan, uczciwa i lojalna..." - nie o takich cechach charakteru myślałem.

Gość Kobieta30plus
Boogieman. O jakie zatem cechy charakteru chodzi...? Chcialabym wiedziec, po to zalozylam ten watek.