Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartusgo

jelito drazliwe , helikobakter

Polecane posty

Gość bartusgo
jestem po tej kuracji antybiotykowej i bywa lepiej i gorzej heh ... przy zmianach pogody odczuwam ze mi zle nie mam bóli ale jakos tak ciezko na jelitach i zoladku ma ktos tak z was ?? moze sa na to jakies leki czy nawet zioła hmm ??

Gość mami-016
Bartusgo! Helicobacter uaktywnia się na wiosnę, więc może dlatego się gorzej zaczynasz czuć. Po antybiotyku dobrze brać czosnek w kapusłkach, bo tu dowalasz organizmowi antybiotykiem i nagle przestajesz, więc po skończonym antybiotyku najpierw 3x dziennie czosnek a potem stopniowo zmniejszać. Koniecznie jakieś probiotyki, bo jedno chcesz wyleczyć a inne załatwisz. Nie jedz pomidorów, bo po nich się przylepia ta bakteria. Pewnie też by trzeba było żołądek odkwasić. Jaką masz grupę krwi? Mogę Ci polecić kilka pomocnych dla Ciebie suplementów ale to może nie na forum, więc jeśli jesteś zainteresowany, to napisz: mami-016@gazeta.pl

Gość bartusgo
mam pytanie moge zarazic partnerke poprzez pocałunki ??

Gość niczego innego tylko zdrowia
Moja siostra zmaga się z tą bakteria od lat . I to jest tak że nigdy się tego nie wyleczy jedynie można złagodzić tą chorobe - miód Manuka, dobre jakosciowo jogurty ser biały i mleko prosto od krowy. No i siemie lniane 1 łyżeczka zmielona wymieszana z ciepłym mlekiem rano i to samo wieczorem. To jej złagodziło i bardzo pomogło a nie leki