Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA_2013

Proszę o szczere opinie na temat faceta

Polecane posty

Gość MONIKA_2013

Sprawa wygląda w sposób następujący: Jesteśmy w związku od 7 lat, do tej pory wszystko było ok - nagle on: - zaczął inaczej się ubierać, - przeszedł na dietę dzięki czemu zupełnie inaczej wygląda, - bardziej dba o siebie (balsamy/kremy/solarium) - wychodzi na pół godziny coś załatwić (wraca po 3!) - zdarza mu się mnie okłamać (przyłapany na kłamstwie szybko wymyśla jakąś inną bajeczkę) - zaczął wychodzić z domu (co wcześniej się nie zdarzało!) z kolegami do baru, pubu, klubu (powroty nad ranem!) - ze mną nie chce wychodzić bo twierdzi, że o czym mamy niby rozmawiać w takim barze (fajnie, że po 7 latach wspólnego życia jego zdaniem nie mamy tematów do rozmowy) I jeszcze najważniejsze: Po jego ostatnim wyjściu kiedy wrócił do domu nad ranem dostał 2 dziwne smsy od swojej koleżanki, którą niedawno poznał. Oczywiście z buziakami na końcu. Twierdzi, że to tylko koleżanka ale zauważyłam że wciąż szuka z nią kontaktu - jego konto na fb jest wyczyszczone (chociaż wiem, że piszą ze sobą na tym portalu), są także w ciągłym kontakcie smsowymi. Dzisiaj zauważyłam, że ON kontaktuje się z nią również na gg - pisze do niej każdego wieczoru (i wczoraj i przedwczoraj) a ona nie odpisuje. Ona wie, że wkurzyłam się na te smsy i że przeszkadza mi ich znajomość, więc chyba się wycofała - ale co on wyprawia? Po co koniecznie szuka z nią kontaktu? Zwłaszcza że wie jak bardzo mnie to denerwuje! On twierdzi, że to tylko koleżanka - ufam mu i chcę mu ufać tylko zastanawiam się po co tak koniecznie szuka kontaktu z tą dziewczyną? Wychodzi na to, że jak tylko ona pojawi się na gg on od razu zagaduje do niej. Zaczynam już wariować i potrzebuję opinii obiektywnych osób - za wszystkie z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie

Gość JKL
ZWIĄZEK 7 LAT? TAK SOBIE BEZ DZIECI.NIIIEEE TO JUŻ NIESMACZNE POPROSTUY ,UCZEPIŁAS SIĘ FACETA JAK PIJANY PŁOTU.SYTUACJA JEST JASNA ,ALE TY JAK KAŻDA GLUPIA BABA MASZ KLAPKI NA OCZACH

Gość typowe to jest
Pewnie niedługo Cię z ną zdradzi. Mówię ze swojego doświadczenia - ja zachowywałam się tak samo w swoim dawnych związku w którym zdradzałam swojego faceta

Gość MONIKA_2013
JKL mamy dwójkę dzieci, jesteśmy małżeństwem od 7 lat.

Gość wasekilka===
dokladnie chce cię z nia zdradzic ja tez tak robilam jak zdradzałam

Wydaje mi się że zafascy6nował się tom kobietom uważaj to tylko prowadzi go do zdrady . Przepraszam ale to jest prawda

Gość MONIKA_2013
Rozmawialiśmy na ten temat - twierdzi, że po prostu ją lubi. Że nigdy by mnie na nią nie zamienił. Ale gdyby to nie był nikt ważny dla niego to czy zaczepiałby ją każdego wieczoru na gg? Zwłaszcza, że wczoraj do mnie nie odezwał się wieczorem ani słowem bo rzekomo był zajęty - a do niej potrafił napisać: Hej... :) To co ja mam o tym wszystkim myśleć?! Nie chcę robić mu kolejnej awantury bo one do niczego nie prowadzą! Zawsze mu ufałam, teraz też bardzo chcę mu ufać, ale coraz bardziej boję się że końcem końców okażę się zwykłą naiwniarą :/

Gość fakty, kochana, fakty
ile mąż ma lat? jak ma ponad 30 to nie tylko kochanka, a gonienie wieku

Gość typowe to jest
no bo nią trochę jesteś. A co ma Ci powiedzieć? Że mu się bardzo podoba i ma na nią ochotę? Przecież nie trzeba znać całej sytuacji aby dostrzeć że między nimi coś się święci. Nikt nie szuka kontaktów z osobą odmiennej płci tylko dlatego że się fajnie gada ;)

Gość MONIKA_2013
Mąż ma 27 lat.

Gość wredniucha01
przejadłaś mu się - teraz czas na coś nowego

Gość errttrrttyty
27 lat w związku od 7 czyli to jeszcze dzieciak byl jak sie z toba związal, znudzilas mu sie po prostu i na bank cie zdradzi.

Gość MONIKA_2013
To co mam robić? Patrzeć jak na moich oczach kwitnie ich romans? Udawać że nic nie widzę? Czy robić o wszystko awantury?!

Gość Kobieta30plus
nic nie rob bo on i tak cie zostawi, szykuj sie na rozwod psychicznie

Gość na bank jest cos na rzeczy
to oczywiste,,ze jeslis juz cie nie zdradzil , to do tego dazy. ale co zrobisz? zostawisz go bo 'wiesz,ze ma zamiar cie zdradzic?' najlpiej zrob tak samo jak on- zaloz sobie jakies fake konto na fb czy gadu-gadu, karte SIM i fliruj sama ze soba -a on niech mysli,ze to jakis inny facet sie za toba ugania,

Gość MONIKA_2013
Nie napisałam że się ugania - tylko z tego co widzę cały czas się z nią kontaktuje z nie jest to jego "przyjaciółka" od lat żeby traktowali się jak rodzeństwo, znają się 2 miesiące a w zasadzie nie ma dnia bez smsa, wiadomości na fb czy zaczepki na gg. No to mnie pocieszyliście :( Świetna świadomość na rozpoczęcie nowego roku...

Gość MONIKA_2013
Ja mu po prostu to wszystko pokażę - wasze opinie, moje obawy... Może zobaczy, że nie jestem przewrażliwiona na punkcie tej laski tylko w głowie mi się mieści (i jak się okazuje nie tylko mi!) jego zachowanie.

MONIKA_2013 rozumiem twoje obawy przepraszam ale może być też tak że problem troszkę po twojej stronie może nie dajesz mu tego czego on oczekuje lub przepraszam albo może przestałaś o siebie dbać i on szuka tego u innej

udowodnij mu to że jesteś zaje fajną kobietą pod każdym względem , aby nie szukał innej panienki

Wina lezy jak juz to po srodku. Moze troche rutyny. A jego zachowanie ewidentnie wskazuje ze nie jest to zwykla kolezanka.

Wina lezy jak juz to po srodku. Moze troche rutyny. A jego zachowanie ewidentnie wskazuje ze nie jest to zwykla kolezanka.

Gość totaka
" udowodnij mu to, że jesteś zaje fajną kobietą pod każdym względem , aby nie szukał innej panienki "???!! po co ma żona mężowi udowadniać? :D ludzie... walka o faceta który Cię robi ewidentnie w balona jest z góry skazana na fiasko, kochana jeżeli jesteś zajefajną laską to kopniesz go w dupsko jak sprawy zajdą za daleko(wg. mnie już zaszły) i poniżej twojej godności udowadnianie, że jesteś lepsza od jakiejś imprezowej koleżankeczki. Ufasz mu i chcesz ufać, ale nie wmawiaj sobie tego zaufania tam gdzie nie powinno go być!! Po co masz z nim iść na impreze skoro nie będziecie mieli o czym gadać? i ty mu urodziłaś dwójkę dzieci???....dramat. Kawał chama z tego twojego faceta... Życzę siły, będzie Ci Moniko potrzebna :-/

Ok no przepraszam ale jak czytałem to myślę że ona go kocha i aby był z nią i dla tego tak napisałem

Gość rttrttyty
monika przeciez to jeszcze dzieciak byl jak sie z toba wiązal, czego ty sie spodziewalas? i jeszcze koledzy, wyjscia do baru, solara (jak jakis geju haha, ale mniejsza o to), cos czuje ze dlugo wasze malzenstwo juz nie potrwa bo koles sie po prostu znudzil tobą, a ze jest jeszcze dosc mlody (27 lat) to tym bardziej zachciewa mu sie nowych wrazen, nowych kobiet i na pewno osiągnie ten cel, bo to juz widac po nim, ze to dziecko ejst mentalnie i nie dorosl do malzenstwa.

Gość totaka
jak ją kocha to będzie wiedział, że jest najlepsza. nie będzie musiała tego udowadniać btw. nikt nie jest najlepszy we wszystkim. Zakładam, że jak ludzie są ze sobą to mają świadomość(bądź powinni ją mieć), że mogą spotkać na swej drodze ludzi piękniejszych, mądrzejszych etc. ale właśnie ta jedna ma być pasująca :P jeżeli on tego nie wie to i tak poleci za inną teraz czy później ale to z koleżanką ma o czym gadać nie z Moniką... szczerze? mnie by taki afront wyprowadził z równowagi chyba ;)

Gość totaka
rttrttyty- zgadzam się. Z resztą Autorka zakładam,że też jest dość młoda, więc jeszcze zdąży sobie wszystko poukładać ;)

Gość Singielek...
MONIKA_2013 Ma romans, nie ma co się oszukiwać :-(

Gość lili2000
On Ciebie oklamuje, nie wierz mu tylko pomysl o sobie i dzieciach. Zadbaj bardziej o siebie. Nie pytaj o nia, bo prawdy Ci nie powie. Obserwuj ich a ostatecznie rozwod z jego winy ale watpie aby tamta marzyla o facecie z dwojka malych dzieci.Widac, ze z niego to jakis dupek albo zabujal sie jak dzieciak.

Gość totaka
Ps. Monika, jeśli mu w głowie imprezy, koleżanki...nie broń mu. Jeżeli masz rodziców którzy Cię wesprą bądź możliwość wynajęcia czegoś samej zrób sobie wolne od takiego małżeństwa i daj sobie czas na przemyślenie wszystkiego z dystansu ;) szkoda twoich nerwów.