Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka kkkk

Moja 15 letnia córka ma chłopaka, boje sie o nią

Polecane posty

Gość matka kkkk

Od wakacji ma 19letniego chłopaka, nie jest to idealny chlopak dla niej, widze to po nim, jego zachowaniu ale co mam zrobic? Martwie sie bo sama zostałam matką mając 18 lat, zostawil mnie chlopak dwa lata po porodzie. Poznałam pozniej faceta, córka szanuje go ale nie traktuje jak ojca, ja mam najwiekszy wplyw na nią... co robic? :(

Gość Nic nie zrobisz
Kobiety do takich kolesi ciągną nawet jeśli wiedzą, że zostaną samotnymi matkami co poradzić. Nastały czasy gdzie porządny facet będzie sam ewentualnie będzie ojczymem a byle łajza co zrobi dziecko i pójdzie w długą zawsze ma jakąś kobietę u boku.

Gość ghgyhj
Kafe co się dziwisz jak 19 umawiają się z 25+ albo sponsoring już to z im 19 latek ma się umawiać?

Gość 222222221d
a co jest dziwnego w tym ze 19 latek umawia sie z 15latką? młodsze dziewczyny w wieku 13-14 umawiają sie z pelnoletnimi, na jakim wy swiecie zyjecie? nie wiecie co robią malolaty i z kim sie spotykają :D

Nie mozesz nic zrobic bo zakazami otrzymasz odwrotny efekt. Rozmaiaj z nia , staraj sie ja uswiadomic... Ja wbylam o rok mlodsza od twojej corki gdy poznalam swego ex... Swoimi zakazami nie osiagneli nic, tylko to ze potajemnie sie spotykalismy...

Gość matka kkkk
Wyobrażam sobie jak córka robi mu gałę i serce mi pęka.

Gość 0551011
''dyksretnie'' ją pilnuj i lepiej zapobiegaj ciązy, doradz jej, najlepiej tabletki+kondomy takze przy analu, cholera wie z kim byl ten koleś, a choroby weneryczne szaleją. Serio nie przesadzam, twoja corka wie o roznych rodzajach seksu niz Ty

Gość Uroczy Szymuś
Nie daleko pada jabłko od jabłoni.

Gość Hahah co wy tam wiecie
Ja znam laskę z 1 gimnazjum chodzącą z 19 latkiem i właśnie niedawno ojciec mojej koleżanki przylapał ich w aucie w lesie jak się bzykali xd Za 3 paczki fajek mu dała no porażka ;d