Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tam jestem

Testy ciązowe

Polecane posty

Gość a tam jestem

Dziś zrobiłam test. Okres planowo mam mieć w niedzielę. Test wyszedł negatywny. Nastawiać się już na 100%, że nie jestem w ciąży czy może zdarzyć się cud?:)

mi jeszcze po tygodniu po @ test nie wykazał w ciąży a w niej byłam więc wszystko się może jeszcze wydarzyć:)

Gość cos wam powiem
mi test wyszedl negatywny (co niby wykrywa ciaze po 6 dniach od zaplodnienia) a bylam w 3tc!! kolejny pokazal juz II kreseczki w 6tc wiec wszystko jese mozliwe

Gość a tam jestem
Mi w pierwszej ciąży test wykrył ciążę 5 dni przed okresem jeśli ma to jakieś znaczenie. No ale ciąże różne podobno są. Tak się dopytuję bo piersi mnie bardzo bolą. Wiem, wiem, każda tak sobie wyszukuje:)ale ja pamiętam z pierwszej ciąży te piersi bo to nie jest zwykły ból ale taka tkliwość, że nawet piżama przeszkadza:) I dlatego mi to nie pasuje do niby nadchodzącej miesiączki.

Gość dziewczyny, nie ma testów,
które wykrywają ciążę 6 dni po zapłodnieniu, moga wykryć 6 dni po ale ZAGNIEŻDŻENIU ja również miałam tak, że test nie wykrywał ciaży jeszcze tydzień po terminie miesiaczki, więc nie warto robić przed