Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekiwanyprzezemniee

Nie mam sil wiecej czekac na Meza ;(

Polecane posty

Kochane co ja mam robic,moj maz zaginal za granica.Od 2 lat pracuje na czarno w Niemczech (zwolnili go z Opla i nie potrafil znalezc w kraju dobrze platnej pracy) ,mial wrocic tydzien przed swietami i slad po nim zaginal.Koledzy z fachu rowniez go szukaja.Od 15 grudnia nie mam z nim kontktu,telefon wylaczony,policja rozkalda rece,nic poprstu cisza :( Ostatniego dnia kiedy byl widziany normalnie ksonczyl prace o 20 i wsiadl do autobusu i slad zaginal.Mam najgorsze mysli.

Gość lili2000
Okropne!!!! Tylko policja albo jakies biuro detektywistyczne!!!!! a koledzy nic nie wiedza????

Gość duch bez zębaaaaaaaaaaaaa był
racze uciekł ;)a raczej na pewno ;)

Gość trombocytoza
Jak nazywa się najszybsze zwierzę na świecie? - Gepard. Jak nazywa się najszybszy ptak na świecie? - Ptaszek Geparda!

3 stycznia lece do Niemiec i bedziemy dalej dzialac.jak narazie mamy dac czas policji,oni zajmuja sie,pozniej moze biuro.Ale wszystko bylo ok,przyjezdzal raz w miesiacy na 5 dni,jestesmy mlodym malezenstwem 4 lata,mamy 2 letniego syna:( Cale dni placze,nawet choinki nie ustroilam w te swieta ;(

Gość ojtam ojtam
sory że tak pisze ale pewnie ma inną i uciekł bo nie mógł ci patrzeć w oczy - sama napisałaś jesteście młodzi, nie macie stażu w małżeństwie, nie bywacie razem ze sobą - każdy chodzi własnymi ścieżkami i mąż poszedł w swoją.. ja bym wolała żeby za marne grosze robił ale tu na miejscu a nie siedział tam sam a ja tu - ale to była wasza decyzja i teraz macie konsekwencje..

Gość jjjttttf
Miałam identyczną sytuację !! Skończyło się JEDNORAZOWYM niby ... skokiem w bok. Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze, ale ta niewiedza wiem jak boli

Gość kkkiiikkkaaa
jaki znaczek? ex.d.bill poyebalo cie?

Gość kkkiiikkkaaa
no ex.d-bill....odpisz!!!! bo bredzisz jak potluczona o jakichs znaczkach debilko

Gość kkkiiikkkaaa
jestes popierdolona dziewczyno i to zdrowo

Gość od dziś tylko kupne soki
Pewnie mu się odechciało być tatusiem i mężem... Ex.D.Bill a może to miala być łza? A nie ;)

Gość podobnie gadasz
napisz maila do itaki. mi pomogli w tydzień odnaleźć wujka. zaginął na granicy polsko niemieckiej.

Gość od dziś tylko kupne soki
Dokladnie jeśli on będzie chciał zostać odnaleziony to itaka pomoże. Ale jeśli uciekł to nic już nie zrobisz. Jeśli coś mu się stało to policja znajdzie ciało. Ex.D.Bill ale chyba nie każdy ma na tyle duży mózg aby zrozumieć. A ponoć to ja mam coś z głową,bo mnie dziś popieściła sokowirówka :p

Gość do ex debila
jaka ty jestes czepliwa to az strach pomyslec:O Moze miala byc smutna minka, moze lza jak juz ktos napisal, ale ty debilko (to nie wyzwisko, sama sie tak okreslasz) pierwsze co robisz w temacie to pytasz co to mialo byc znaczek;) Jestes jak jakies gestapo co weszy, szuka, ale za bardzo nie wie czego. I o nie jest komplement. Wspolczuje ci bardzo i twojej rodzinie, bo z taka czepliwa natura ciezko sie zyje pewnie.

Gość 5 przykazańńń
Omg,... współczuję :O:O Kurcze nawet ciężko mi się domyślać co się mogło stać, ale ktoś głoopi już zdązył napisać, że może ma inną :O Cokolwiek by mu do głowy nie przyszlo ( nawet skok w bok) powinien mieć trochę oleju w głowie i dać Ci znać chociażby po kilku dniach, zebyś się nie martwiła.... szczerze to wątpię, że to jest przyczyną jego zaginięcia ( chociaż nie znam człowieka... i kto wie) Są różne przypadki, może miał wypadek i trafił do szpitala??? Może na początku tam poszukajcie? :O trzymam kciuki!