Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

ZESTAWIENIE ROKU 2012

Polecane posty

na minus: -nie przepracowalam ani jednego dnia w tym roku, -spędziłam 2,5 mca w szpitalu psychiatrycznym, -przerwałam branie leków, -przytyłam, -jestem w kiepskim związku, -nikt z rodziny się do mnie nie odezwał w tym roku jak co roku, -nie mam przyjaciół ani znajomych, -ciągle ryczę i mam myśli samobójcze, -cięłam się, -osoba na której liczyłam wsparcie się ode mnie odwróciła, -dyplom technika farmacji nadal leży i się kurzy, -nie wiem co ze sobą zrobić, -nie mam oszczędności, -chcialam podwyższyć maturę i iść na studia ale nie dałam rady i potem szpital. na plus: -skończyłam 1 rok ratownika medycznego w studium, jestem na drugim, -mam drugiego królika, -wreszcie zaczęlam chodzi na solarium. A Wy?

Gość orzech ziemny,,
ciekawa z ciebie dziewczyna w każdym razie oby 2013 był bardziej twórczy i pracowity

Gość dropsa
A ja się cieszę, że to już ostatnie dni i zacznie się nowy rok!!!! Bo tego mam już po dziurki w nosie.

na plus: zdalam licencjat wzielam slub nie zaszlam w ciaze pojechalam w koncu na zasluzony urlop na minus: nie zdalam prawka nie znalazlam lepszej pracy przytylam

Gość orzech ziemny,,
przez perturbacje jakie cię spotkały

Gość orzech ziemny,,
dużo zrobiłem ale jeszcze więcej muszę zrobić w 2013r.

Gość szału nie ma
plusy: - schudłam, w końcu mam wymarzoną figurę - polepszyłam kontakty z rodziną - więcej się uczę - nie zmieniam się, jestem sobą i jest mi z tym dobrze, chociaż inni pewnie by tego chcieli minusy: - mało wiary w siebie - chyba większą pedymistką jestem - za dużo stresu ogólnie - cięgle myśle o byłym :/

Gość szału nie ma
a no i do minusow jeszcze to, że nie zdałam prawka. :/

Gość łee tam a u mnie
na minus: -rozwiodlam sie -stracilam prace -przytylam -wpadlam w depresje na plus; -pozbylam sie meza i wciaz mam nadzieje na prawdziwa milosc

Gość womanonthewayirlandiaaa
pojechalam do brazylii zaczelam na nowo studia mam fajna prace schudlam 12 kilo minus: nieszczesliwie sie zakochalam:)

plusy : - siedziałam na kafeterii :) - dostawałam bany na IP nie na nicka ;) - wyjechałam za granice na wspaniale wakacje - zdałam na studiach :) - zaczęłam chodzić na imprezy - zrozumiałam, że mnie odpychaja ciemnoskórzy ciemnowłosi i ciemnoocy i chcę niebieskookiego (ostatecznie zielonookiego) - odzyskałam exa - jestem singielką -zaczęłam rozwijać swoją pasję -chodziłam na basen i na rower - byłam cholernie szczęśliwą osobą przez ten rok :) minusy : - byłam bardzo ciężko chora -przegapiłam kupowanie prezentów i impreze :( - w lutym 2012 umarło moje kochane zwierzątko :( - moja babcia wywaliła nowiuteńką bluze :(

Gość wrzuc zdjecia królików
pliiiis:)

Gość przepiekne!!!!
uszatki:)

tylko dawajcie wpisy odnosnie zestawień te linki wczesnniejsze to moje króliczki

Gość przepiekne!!!!
a co to za rasa i czy sie nie gryza i czy sa tej samej plci bo tez mysle o drugim:D

tupią często :) angorki :) no ten cały baiły jest młodszy est to samiczka i chwyciła samca za grzbiet ostatnio i kawalki futra mu wyrwala zębami także się nie bawią narazie razem ale wcześniej było ok, może za jakis czas jej minie i znowu się bedą razem bawić, hodowli nie zakladam