Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokiterrolo

zerwala bo zdaje do policji

Polecane posty

Gość BSA
Mnie pies kiedyś podwoził do domu, był moją taksówką bo miałem na niego haka. Były to czasy, kiedy byłem królem w swoim powiecie, byłem nietyklany przez psiarnię i mogłem robić co chciałem, najlepszy czasy mojego życie.

Gość kokiterrolo
bsa comasz do policjanta? nie rozumiem. on naraza zycie dla ciebie. bez nich bys zostala zgwalcona i kogo bys wolala o pomoc, ojca? dla mnie twoje wypowiedzi sa puste bez argumentow. policja jest potrzebna, a wstyd dla twoich rodzicow ze pozwolili w tobie zasiac takie poglady do ludzi ktorzy pracuja z przestepcami

Gość kokiterrolo
bsa, ehh. no tak. z toba juz nie pogadam bos wielki pan na magazynie

Gość kokiterrolo
wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "bella", po czym chłostam je bambusowym kijkiem, bluzgam językiem wyobrażając sobie, że jestem kierownikiem zmiany w chińskiej fabryce, która dyscyplinuje załogę...

Gość lili2000
jej wybor, jej prawo!!!! nie kazda chce miec meza policjanta w koncu wczesniejsza emerytura to z jakiegos powodu. Moze ona woli spokojniejsze zycie, po co jej ciagly stres i znerwicowany maz????

Gość policjanttt....
nie chcę Cię w żadnym wypadku zniechęcac, jeśli popracujesz jakiś czas sam wyciągniesz właściwe wnioski,zobaczysz jak wygladają awanse w tej firmie:niektórzy całe życie zapierniczają w patrolu a inni po paru latach zostają oficerami, chora i skorumpowana firma.

Gość kokiterrolo
Testuję na sobie leki dla koni:)

Gość policjanttt....
jedyna zaleta moim zdaniem to wczesniejsza emerytura, innych naprawdę nie widzę.

Gość kokiterrolo
dziekuje ci za opinie

Gość Gordon_
Co z tego, że jesteś będziesz inżynierem? Możesz kończyć i MIT. Liczy się to, co masz w głowie. Mówię Ci to jako inżynier. Moi znajomi to powinni humany pokończyć, bo się nie nadawali do tego. W jednym masz rację. W Polsce jest krucho. Tutaj jako inżynier znajdziesz pracę na produkcji i to z wielkim trudem. Nie mam zamiaru tu siedzieć. Ale jedno jest pewne. Nie mam zamiaru być policjantem. To nie dla mnie. Wiem i wierzę, że za rok,dwa odnajdę się w zawodzie i zacznie się to,czego chcę. Spytam Cię jedno. Dlaczego nie poszedłeś od razu na policjanta? Dzisiaj miałbyś już staż i może jakiś awans. Myślisz,że tam nie ma klik? Poza tym. Przejdź najpierw testy. Mogłeś to powiedzieć dziewczynie po wynikach. Tam to jest dopiero wyścig szczurów.

Gość Mr Green
idź psie do budy, ja sie twoją suką zajmę - wystawiaj mandaciki hehehe

Gość BSA
kokiterrolo-a co ty masz do komunistów? Policja to taka trochę komuna, duże szczekają, ale jak się postawić to są posrani.Policja to ludzie którzy w szkołach byli poniżani, więc chcą się odegrać i dorwać do władzy, z tym że zazwyczaj jako policja są jeszcze bardziej poniżani przez przełożonych i ludzi, którzy mają na nich haka, albo znają ich adresy, więc odgrywają się na leszczach, a jak to im nie wychodzi to im psycha kompletnie siada i wtedy sobie strzelają w łeb, zobacz sama ile jest samobójstw wśród policji, w moim misateczku zabiło się conajmniej kilku policjantów w ciągu ostanich paru lat.

Gość Mr Green
sami kurwa żyjecie w komunie, się to teraz nazywa "demokracja" a zasady te same. inna nazwa zabawka ta sama. heheh do BUDY

Gość kokiterrolo
bsa słuchaj znam taki przypadek ze zona zdradzila policjanta i on popelnil samobojstwo. kurde zdaje sobie sprawe jaki to zawod. natomiast na prawde nie na miejscu jest generalizowanie wszystkich policjantow. duzo teraz mlodych, po studiach inaczej myslacych. widze ze znasz sie na zyciu i ze ci szeregowi policjanci sa ponizani, jasne. tylko w kazdej pracy znajdzie sie jeden kutaszcz co pomiata kazdym bo w szkole mu pluli w twarz czy zona go zdradzila. w zyciu roznie bywa..

Gość kokiterrolo
inzynier, no ja wlasnie bym celowal w utrzymanie ruchu, rozdzielnie, elektrownie itp. macie racje, ale powiedz mi jak skoncze te studa kto mi zagwarantuje robote w zawodzie? mowie od razu nie jestem najlepszy na roku, mam na prawde trudny kierunek ale lubie to i sie tym interesuje, natomiast mi nikt nie zaltwi roboty jako inz, a jesli zalatwi czy to bedzie pwna robota? a w policji mam pewna robote. nie poszedlem po lo zaraz do roboty bo chcialem sobie postudiowac, troche poczuc zycia stuenckiego, nie chcialem od razu za robote sie brac - a mam warunki zeby pozwolic sobie na zycie dziennego studenta

Gość kokiterrolo
mr green zaliczysz mi moja ex laske. ty bedziesz zadowlony ja nie? moze sie dowiem, moze nie? nie obchodzi mnie to i twoj glupi post mimo iz moze komus wydawac sie smieszny bo w istocie dla czesci pewnej grupy spolecznej bedzie on smieszny, mnie nie smieszy. ty mi zaliczysz laske, ja zalicze twoja, ach zaraz, nie zalicze, bo ty nigdy laski nie miales... bu hu hu hu smieje sie az boki zrywam twoj zart odwrocony o 180 stopni, przelicz sobie ile sin 30 ma x6

Gość ojejoszku
A ja się kilka lat spotykałam z facetem. Najpierw studentem potem postanowił, że zostanie policjantem. Jego ojciec i dziadek także nimi byli. Wyjechał to szkółki potem miał "staż". Zaczął się zmieniać już w tej szkółce stał się bardzo pewny siebie, arogancki. Rozmawiając z nim czułam się jak na przesłuchaniu, widywaliśmy się co 2 weekendy. Często robił mi aluzje, że wychodząc z koleżankami np do klubu bawiłam się z innymi. Kiedy już na dobre wrócił zamieszkaliśmy razem i wtedy się na dobre zaczęło. Ciągle oskarżenia, awantury o byle co i wymagania. Traktował mnie jak swoją własność. Która z pracy migiem ma wracać do domu by mieszkanko wysprzątać, obiadek ugotować i być miłą dla niego. To wina jego znajomych, nie znosiłam ich banda wulgarnych mizoginów, traktujących kobiety jak idiotki i dziwki i to wszystkie. Stawał się też coraz bardziej zamknięty w sobie nie chciał rozmawiać o pracy, widziałam, jednak że to go psychicznie wiele kosztuje. Potem przyszło też picie na końcu przemoc psychiczna i szarpanie. Odeszłam ode niego po 6 lat po 3 odkąd został policjantem.

Gość kokiterrolo
ehhh.

Gość Gordon_
Mi też nikt nie załatwi pracy. Nie od razu zbudowali Rzym. Kwestia tego, czy to co Cię naprawdę kręci chcesz zepchać ze swojej ścieżki? Miałem w planach iść na oficerkę do wojska. Oczywiście nędza jeżeli chodzi o liczbę akceptowanych kierunków. We Wro jest tylko jeden, gdzie 2 lata temu było ok. 10!. Do tego dochodzą kontrakty, a przed emeryturą wywalają. I co dalej,gdzie Cię wezmą? Leje na to,że wcześniejsza emerytura, że biurko i papiery. Może się różnimy, może nie. Ale jedno jest pewne. Każdy z nas ma w sobie rzemieślnika,dryg do tworzenia. Jeżeli faktycznie policja Cię kręci to uderzaj. W końcu to Twoja przyszłość.

Gość Frotka123
Moj facet też mi dał taki wybór Policja albo on :(

Gość nieeee maaa mowwyyyy
zgadzam sie z tym co napisała ojejoszku tzn słyszałam o podobnych przypadkach. Tzn zgadzam się z tym że pracujący w policji mają "zmienioną mocno psychikę " chyba większość / wszyscy to alkoholicy nie mają szacunku do kobiet - nie wiem skąd to u nich się bierze - no chyba może z tego , że ciągle mają do czynienia z uliczniacami i rzutują swe poglądy na wszystkie inne kobiety [ ale to już ich problem , nie mój ] Szanuje policje , musi być bo inaczej to masakra by była. A praca w policji to jak w każdej firmie - liczą się układy , znajomości itp.. Nie chciałabym być policjantką a faceta policjanta mieć bym nie chciała , nie ma mowy wolałabym być sama .... Ale jakieś tam żony mają więc ktoś tam chce mieć policjanta męża i jets ok pozdro dla .........was

Gość Ewelkivf
Autorze po twoich wypowiedziach mysle ze brawo dla twojej bylej wiedziala co robi, tak naprawde to jej napewno nie kochales nigdy albo nie wiesz co to milosc. A co do policjantow sa dobrzy i do dupy np ja znam samych do dupy.

Gość Ewelkivf
Znajomy policjant P. Mial narzeczona i moja kolezanke do pierdolenia, trwalo to ponad rok czasu. Zabieral ją do domu zapraszal do barow przyjezdzal do niej z kwiatami z prezentami a co sie okazalo pozniej ze bierze slub. Dobrze wiem co sie dzieje na policyjnych imprezach hehe. Jak poznalam policjanta Policjant mlody 26lat bardzo ladny i co sie okazuje ze po 3miesiach spotykania sie przychodzi do mnie jego dziewczyna i prosi mnie zebym dala mu spokuj bo jest w ciazy i nie moge zrujnowac jej zycia. Jak dla mnie policjant nie jest dobrym kandydatem na meza ale jest dobrym kandydatem do lozka oj bardzo dobrym:D

Gość inspektorpolicji
Co do zarobków w policji, to nie są takie złe. Już podczas pobytu w szkółce policyjnej dostaje się 1700 netto + zakwaterowanie i wyżywienie. Po półrocznym szkoleniu jest to już ponad 2300 netto samej podstawy, a do tego dochodzą jeszcze mundurówka, 13 pensja i dodatki socjalne, a także premie za dodatkowe dyżury - około 200 zł za 8 godzin. http://www.testydopolicji.info/zarobki.html można tu poczytać więcej o policyjnych wynagrodzeniach i o rekrutacji do policji, test wiedzy, test multiselect itd.