Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokiterrolo

zerwala bo zdaje do policji

Polecane posty

Gość kokiterrolo

witam dziewczyna ze mna zerwala po 3 latach bo wybieram zawod policjanta... prosila mnie abym nie skladał papierów itp. dla mnie na prawde jest zle jesli ktos chce za mnie planowac sciezke pracy i narzuca co mam zrobic a co nie. powiedziala ze zrywa. co prawda studiuje dobry kierunek, ale uwazam ze szybsza emerytura i stala pewna i w miare dobra pensja przemawiaja za policja. co sadzcie??

Gość ja ostatnio
dobra pensja w policji? Chyba żartujesz sobie :) Kiedyś spotykałam się z policjantem i była to męką :/

Gość kasikasia.....
glupia dziewczyna ,fajnie ,że zdajesz do policji:)

Gość kokiterrolo
jaka meka? pensja jak pensja 2200 na sam poczatke plus dodatki. kurde dziewczyny, na kogo wy liczycie? myslicie ze kazdy zarabia 3,5 za 8 gdz??

Gość kokiterrolo
co ten policjant ci mowil robil jak sie z nim tak spotkalas? wszyscy policjanci to tłuki? mowisz. sluchaj ja bede mial za chwile tytul inz. i stoje przed wyborem policja albo zawod xx. na prawde nie wiem co wybrac, przemawia za mna szybsza emerytyura i stala pewna robota. to wlasnie oferuje policja i uwazam ze nikt mi nie moze narzucac co bede robil pracujac bo odejdzie. dziewczyna ma jest mgr farmacji i nie chce z glupim policjantem dzielic zycia. okej.. zobaczymy na kogo trafi.

Gość kasikasia.....
szybka emerytura to jest to,poza tym mając studia będziesz zarabial dużo więcej niz taki zwykły pionek.nie zastanawiaj się ,to twoje byc albo nie byc a kobieta? znajdziesz inną,nie powinna stawiac cię pod ścianą,pozdrawiam

Powodów może być wiele: - boi się, że bedziesz ją napierdalał - boi się, że Ci na psyche padnie - nie lubi policji bo np stary był gliną i był draniem - bo żona psa to suka (marny status społeczny :-p )

Gość kokiterrolo
heheh dzieki kate smieszne ;p kazdy powod jest dobry, ale dwa odpadaja - nie miala ojca gliny i nie bedzie miala statusu zlego bo bedzie w aptece pracowala, chociaz jak pisalas kazdy pies ma suke ;p

boi się że po ślubie będziesz jej wmawiał że jesteś na akcji, na nocnych dyżurach a będziesz naprawde na dziwkach jak wszyscy policjanci.

Gość sasanka z mielna.
na starcie nie masz zadnych dodatków tylko pucujesz krawęzniki wiec nie wiem kto ci takie bajki naopowiadał chłopcze :D

Gość ireneuszkaliczyslaw
Podejrzewam że boi się że jako pies będziesz oznaczał swój teren(czyt. będziesz srać po domu..) albo będziesz gonił suki(czyt. natur) powodów jest wiele a to tylko parę z nich.

Gość kokiterrolo
ukryta prawda, tak wlasnie mi mowila.. dziwki za free itp. sluchaj nie generalizuj, bo znam policjanta wiernego co zonka sie puscila i znam wiele kobiet majacych nie policjantow ktore sie puscily - nie mam dowodow, ale znam niektore kolezanki. nie generalizuj

Gość policjanttt....
ja nie jestem zadowolony z pracy w tej formacji

Gość kokiterrolo
ireneuszu, twoj post nic nie wnosi, a raczej jest troche odpychajacy, przynajmniej mi sie tak czytalo. prosze wypowiadaj sie na temat albo zamilcz

Gość kokiterrolo
czemu nie jestes zadowolony? dodatki sa na poczatek 2200 + plus na paliwo jesli dojezdzasz plus 13 pansja plus mundorowka, czasy pod grusza i niekiedy bardzo malutka nagroda cos kolo 100 zł na rok

No dobra a teraz na serio... Rzuciła Cie bo jest głupia cipą... była z Tobą, bo liczyła że skończysz studia i zaczniesz jak tygrys walczyć w świecie finansów i korporacji. Okazało się, że chcesz być psiną co będzie lał pałą po łbie kiboli i pierdolił dziwki na zmianie (a przynajmniej tak uważa). Są takie laski i jedno co powinieneś to cieszyć się, że Cię rzuciła i nie musisz spędzać z nią życia. Jak dadzą Ci kajdanki to możesz sobie fajnie urozmaicić życie z inną :-D

Gość policjanttt....
pracowałem w policji w dużym mieście za biurkiem, postanowiłem przenieśc się w swoje strony rodzinne i tutaj szlifuje krawęzniki. Atmosfera to porażka, komenda to rodzinna firma:bracia, żony, siostry. Dla nich jestem tutaj nikim. Nienawidzę tej pracy

Gość kokiterrolo
hehe :) jakbym ja słyszał ;p dziwki i pala kiboli... i mi jeszcze mi mowila ze ona bedzie sie mnie wstydzic itp. wiecie co, bede mial dobre studia, pewnie bym tez duzo zarabial jako ten inz i bylo by super - nie pisze ze tak nie bedzie jesli z policja nie wyjdzie, ale wazne ze podejme sam decyzje, a nie bede pod kloszem i nie bedzie mi dziewczyna mowila gdzie mam pracowac :P super poczucie humoru, bardzo smieszne co piszesz :D cool!

Gość kokiterrolo
policjant, to jest prawda podobno - to rodzinna firma. Jeszcze w niej nie jestem, ale nie uwazasz zeby sie do tego zdystansowac? gdzie masz lepsze warunki? na magazynie czy jako przedstawiciel handlowy co prosisz sie zeby kupili od ciebie dlugopisy? z praca w polsce jest na prawde krucho, mimo studiow dobrych? gdzie teraz znajdziesz prace? mozesz miec dobra atmosfere, ale bez przywilejow i za 1800 na reke. powiedz mi gdzie masz lepiej?

Gość policjanttt....
w każdym razie życzę powodzenia, awansów.

Gość i tak nie zdasz multi
wiec sie o nic nie martw :)

Gość policjanttt....
a duże to miasto do którego zdajesz?? popracujesz kilka lat i sam ocenisz tą firmę, zobaczysz że trochę inaczej wygląda z zewnątrz a inaczej od środka. Ja uważam że szlifowanie krawęzników i szarpanie sie z debilami to wcale nie jest fajna praca, koledzy lubią donosic, wyścig szczurów. Praca w nocy też dla zdrowia nie jest dobra, a to nie te czasy że się spało;

Gość BSA
Pomyśl o swojej rodzinie i jej rodzinie, policjant w rodzinie to jak kiedyś komuch w rodzinie, wstyd dla wszystkich. Ja bym nie tolerował policjanta w rodzinie, to gorzej niż komunista czy nawet żyd w rodzinie. Chociaż z tym żydem to na równo z policjantem czy murzynem w rodzinie.

Gość kokiterrolo
:P beda 2 pały, takze jest w czym wybierac. Pozdrawiam serdecznie i dziekuje policjantowi za posty oraz panu T. poprawiles mi bardzo humor, a ten humor miał moj kolega z szkolnych lat, prawie taki sam. Pozdrawiam

Gość policjanttt....
zgadzam się że z pracą w polsce nie jest łatwo, ale to sprawa na osobny temat.

Gość Mr Green
nigdy bym nie chciał być psem w Polsce. Już wolałbym niemcom dupy podcierać, wiecej godności w tym zawodzie niż Pies w RP

Gość kokiterrolo
no powiedzmy do duzego, komenda powiatowa. wiem ze juz donosza i to bardzo... stresy sa, trzeba sie pilnowac. kumpel mi mowil ze gosc doniosl na niego - a on byl chyba 2 miesiece na komendzie dopiero - swiezak, bo nie mial wynikow z moim kumplem jak chodzili i donosl ze gada przez kome czesto, nie wychodzi z auta itp. co oczywiscie nie bylo prawda......!

Gość BSA jesteś moim idolem
😍

Gość kokiterrolo
trzeba byc twardym i miec jaja. tylko pytanie czy warto to przezywac za 2200?