Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutniaczek

czopki

Polecane posty

Gość smutniaczek

czopki i czopki dopochwowe brał ktoś ?Podzielcie się przeżyciami bo ja się boję. Dziękuję za życzliwość i każdą odpowiedź ;)

Gość jam dlugie
Czopki dopochwowe-wkładasz i idziesz spać, wstajesz, podmywasz się, zakładasz wkładkę, wychodzisz czy co tam masz w planie na dany dzień.

Gość smutniaczek
dziękuję :) a to można tylko na noc ? Jak szybko się wchłonie, rozpuści ? Łatwo z tym zasnąć czy niewygodnie ?

Gość jam dlugie
Na noc, bo jak się chodzi to bedzie wypływać. Nie czuje się w ogole, że jest. Rozpuszcza się różnie. Nie przeszkadza, bo się śpi.

Gość smutniaczek
dziękuję ;)

Gość smutniaczek
w

Gość angalogoooo
Jeśli będziesz mieć problem z włożeniem kapsułi dopochwowej to możesz użyć provag żelu - on bardzo dobrze nawilża - ja zawsze jak mam problem z takimi rzeczmi to tego żelu używam - do kupienia tylko w aptekach - póżniej może ci się przydać do nawilżania przed stosunkiem, do łagodzenia podraznień po depilacji - on ma w swoim składzie kwas mlekowy tzn. chroni również przed bakteriami i grzybami

Gość smutniaczek
kupię sobie:) dzięki, ktoś brał jeszcze ? A to boli wgl ?

Gość smutniaczek
w

Gość misiaczek24
Wkładanie globulek dopochwowych nie boli, jedynym problemem może być brak nawilżenia, dlatego ja zawsze smaruje się provag żelem a później zakładam czopek. Najlepiej załóż ja na noc wtedy lepiej się wchłonie.

Gość zimowaporą33
Ja od pewnego czasu zmuszona jestem też aplikować sobie globulki dopochwowe - i wcale nie małe - też na początku odczuwałam dyskomfort i ten provag żel, o którym piszą dziewczyny rzeczywiście pomaga - ale teraz jest już dobrze. Obawiałam się także czy nie za płytko wsadzam, ale nic ze mnie nie wyplywa więc jest dobrze. Dziewczyny, które stosują tampony pewnie mają lepiej - ja nigdy nie stosowałam no i dlatego ten dyskomfort.