Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Garry

30 minut szczerych odpowiedzi

Polecane posty

Gość Dekalogowata
Dlaczego lubisz sikać pod wiatr?

Pisałem Kredek - SLD. Miałem myśli samobójcze. Nie przechodzę na dietę i nie liczę kalorii, bo mi się nie chce. Nie zamierzam przeliczać jakości swojego życia na liczbę przeżytych lat. Jak umrę, to umrę, bylebym był zadowolony umierając.

Gość czy ?::P)))))
jeszcze prosze o odpowiedz o dietach i kaloriach bo to pytanko przed czasem było zadane ..

Rozbicie tozsamości... oznacza, że mają jedna tozsamośc rzeczywistą i jedną lub wiecej wirtualnych? Które grupy społeczne są na to zjawisko najbardziej podatne? Opisz to, co wyda Ci się własciwe.

Gość z czego robisz doktorat?
Powodzenia w pracy naukowej.

ok o dietach odpowiedz już jest ... dziękujęmy za odpowiedzi czy będzie kiedyś powtórka tzn pół godziny szczerości ?

I tak, czułem więź z osobą, którą znałem tylko wirtualnie. Nie ma przedłużania sesji :P

Gość jak masz na
dziękuję za odpowiedź.

Foxy, czas pytań się skończył. Nie mogę z resztą zdradzać tajników mojej pracy dopóki jej nie skończę ;)

Gość Cześć llllll
A ja twierdzę, że nauki społeczne nie są trudne, co innego jak byś został doktorem fizyki :P

Fizyka też jest ciekawa, ale nauki społeczne są dla mnie bardziej interesujące. Z resztą, istnieje coś takiego jak fizyka społeczna. Zastosowanie praw fizyki do przewidywania zdarzeń społecznych. Obczaj książkę "Masa Krytyczna. Jedno z drugiego wynika" Philipa Balla.

opis osobowości Garrego: inteligentny człowiek dążący do celów ma w życiu swe ideały i plany do realizacji nie szufladkuje ludzi , tolerancyjny nieco izolujący się od ludzi introwertyczne usposobienie czasem depresyjny z tendencjami samobójczymi. Ogólnie bardzo miły człowiek :) konkretny Pozdrawiamy życzymy powodzenia na płaszczyżnie naukowej i w życiu osobistym również . zachęcamy do dalszych rozmów z uczestnikami forum .:)

Gość Dekalogowata
Tak, jesteś koorewsko zajebisty :) Musisz szukać poklasku na erotycznym forumie dla gimnazjalistów i wiejskich nieudaczników. Ale jaja panie prawiedoktorze nauk społecznych.

Gość Cześć llllll
nie szufladkuje ludzi , tolerancyjny - a zarazem nie lubi wielu ludzi :P Sprzeczność?

Gość jak masz na
"Cześć llllll nie szufladkuje ludzi , tolerancyjny - a zarazem nie lubi wielu ludzi Sprzeczność?" ocho, zazdrośnik się odezwał :D

Gość koniec tematu !!!!
idziemy na inne fora spadać stąd wszyscy ....!!!! też sobie guru znależliście ja wolę Wedh- ona jest superrrr!!!

Gość Cześć llllll
jaki zazdrośnik, przecież dobrze piszę :P

Gość Cześć llllll
tzn. prawdę

Gość czy lubicie Whedif?
czy wolicie Garrego czy Whedif????

Wolę to forum, niż bandy nadętych jajogłowców. Tu jest przynajmniej ciekawie. A jakaś pomarańczka widać nie może przełknąć mojej zajebistości. Co jest, nie połykamy? :( Ojojojoj...

Gość jak masz na
gdzie sie szlajasz Zy :D

Gość czy lubicie Whedif?
whedif jest zdecodywoanei bardziej inteligentna niż wasz zboczeniec Garry który rzuca się na młode d u p y i do tego homosex bez sensu ja wolę Whedif !! a wy ????

Ja tu teraz swój własny show założę. Garry Springer. "Garry, Garry, Garry!" :D :D :D

Gość Cześć llllll
"A jakaś pomarańczka widać nie może przełknąć mojej zaj**istości. Co jest, nie połykamy? Ojojojoj..." - no i masz u mnie minusa...

Gość Dekalogowata
Koorwa, odnalazłeś swój poziom braciszku.