Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Garry

30 minut szczerych odpowiedzi

Polecane posty

Uhuh, widzę że tworzy się pomarańczowa Sprytne Inaczej Towarzystwo Wzajemnej Adoracji Hail SITWA!

Gość z czego robisz doktorat?
Panie Kredko. Kto tu mówi o szufladkowaniu?Mam różnych znajomych,w wielu zakątchach świata i proszę wierzyć-nie ma nic gorszego niz niemalże religijne lewactwo w Ameryce Płd.Lewica a lewactwo to jednak dwie sprawy.Wolałabym by lewica zajmowała się sprawami socjalnymi a sprawy światopoglądowe zostawiła kawiorowym różowym. Nie wiemkto jest nadętą radosny mocher żoną,kto z kim sypia,kto jakie sztandary wywiesza.Mam poglądy jakie mam ale lubię ludzi o różnych spojrzeniach na świat . Nie toleruję tylko tej infamii stosowanej wobec niepoprawnych politycznie.Panie Kredko,nie zauważył pan że prztyczek wobec Garr"ego i SLD był koleżeński .Więcej luzu.

Gość z czego robisz doktorat?
*przepraszam za chaos w wypowiedzi,zmęczenie po długiej podróży.

Gość odczepcie
ludziska odczepcie sie od jego poglądów politycznych zawracacie Wisłe kijem ..... rozejść się ..Spektakl zakończony ,,,, dziękujęmy za wystąpienia a publiczność spać .....już zmykać ... paaa Garry ......śpij sobie tworząc pomysły na kolejne doktoraty z innych dziedzin ....:*