Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z probleeeemeeem

zakochalem sie w sasiadce - nastolatce !

Polecane posty

W lutym skończę 30 lat. Na mojej klatce mieszka najpiekniejsza dziewczyna jaką w życiu widziałem. Jest bardzo sympatyczna, miła , ma coś w sobie takiego , ze mnie wręcz oniesmiela. Jest malutka, conajmniej 30 cm niższa niż ja. Piękna twarz, ciemna karnacja, piękne wielkie brązowe oczy, cudowne usta, długie falowane włosy Wstyd sie przyznać, ale kiedy jadę z nią windą to aż mi staje . Wydaje mi sie , ze ona to zauważa, czym chyba ją nawet przerazam. Przerazam też sam siebie. Ona ma tylko jakieś 16-17 lat a ja myślę o tym, ze najchetniej to się z nią przespal. No i nie wiem co teraz robic. Poderwać ją jakoś ?

Gość bjeberr
przespij sie z nią. a wyglądasz jakoś czy jak doopa? :o

Gość Co za prymitywni
ludzie żyją na tym świecie.

Wlaśnie proble w tym, że ogólnie to wyglądam przeciętnie, myślicie ze mialby szanse jakby tak ją zagadnąć w windzie? Np zaprosić na wspólne obejrzenie albumów ornitologicznych? (interesuje się ptakami)

Gość on 2Llat
gorzej niż zwierze! :O rzuciłbym cię świniom na pożarcie :O

Gość tipi sipi
ale ciota z ciebie w tym wieku i tak się ślamazarzysz? ojej, ładne oczka i loczki dupa to dupa dziura miedzy naogami a ty tu mazgajstwo uskuteczniasz jak 15latek

@: on 2Llat - o ptakach może nie bardzo, bo sie od razu kojarzy z wiadomo czym ;) hehe, może cos inego powinienem wymyślic, cos na topie bardziej?

Wyobrazam sobie jak obrabia mojego puchacza :) hu hu

Gość fgahs
pierw zaprosi ją na oglądanie wróbelków, sikorek a potem pokażesz swoją "gapę" haha. Facieci w średnim wieku są naprawdę żałośni. Ale jeśli się dowartościowujesz jak wydymasz taką małolatę to powodzenia!

Gość Aparat007
Autorze wiesz co, ja mam podobnie. tylko u mnie problem jest taki, ze w moim mozgu jest bariera od 18 lat. I niechielbym zeby ktos poysla ze jestem jakisms pedofilem. A kobietka jest jak malowana. Myslicie ze to wporzadku zawracac glowe takiej dziewczynie 16 lat?

Gość Aparat007
Do fgahs... starosc nie radosc , nikt juz Cie nie chce dymac ?? Bo dla mnie taka 16 latka wyglada jka raj na ziemi, jest taka delikatna, niewinna, nie skarzona paskudnym zyciem, nie tknieta, nie ma dzieci, nie ma zlych nawykow, mozna ja wychowac sobie. nie ma az takich wymagan jak stare lampucery np 35 letnie. Usmiecha sie, jest pozytywnie nastawina do swiaata. Juz nie wspomniajac o jej pieknym jedrnym ciele. a nie pomarszczonej dupie i cyckach wygladajacych jak jajecznica. :D

Gość Aparat007
whedif nie wiem jak to prawnie wyglada, ale jest jakas taka bariera ze wzgledu na to moze ze jest nawna sam nie wiem. Ale jak sobie przypomne moje wszytkie kolezanki z liceum mialy kilka lat starszych chlopakow takiech dobrze okolo 28-32 :)

Gość bywam czytam wiem
nie wiesz jak to sie robi? następnym razem jak wsiądziecie razem do windy to poproś kumpla by wyłaczył prąd, pogadacie sobie blizej sie poznacie zaprosisz ją na pokaz kolekcji ptaków

Gość Aparat007
whedif ile masz lat i jaka roznica wieku Cie interesuje i dlaczego ?

mam 23 lata i nie potrafię powiedzieć dokładnie jaka :D na pewno nie większa niż 15- ewentualnie 20 lat:) ale ja i tak nikogo nie szukam tylko mówię jacy mi się podobają i też nie jest tak, że nie spodoba mi się rówieśnik (o ile będzie męski;)

Gość Aparat007
Ja nie pytam czy kogos szukasz ;) tylko ja np wczensiej jakos tego rozumialem zawsze bylem za tym, zeby byc z rowiesniczka ewentulanie 2 lata roznicy maks. Ale teraz mam 32 lata, i wiekszosc starszy kobiet w moim wieku ma delikatni mowiac zmiksowany mozg. A ja mam ochote pojechac we dwojke na spontaniczny wypad do chorwacji na wyspe np. Poplywac zaglowka, powyglupiac sie , wyluzowac z kims kto potrafi sie zachwycac glupotami, i nie widzi wszytkeigo w czarnych barwach i nie jest przygnieciony prze zycie itd itd. Dla mnie teraz taka mloda dziewczyna to jak taki koktajl energetyczny. Tak ja to odbieram. Z tym ze oprocz tego ze jest piekna musi miec olej w glowie. I to mnie troche przeraza. :)

Sorry, wczoraj o tych ptakach to sie ktoś pode mnie podszyl. Ja sam zapomnialem kompletnie o tym temacie. Co do wyglądu, nie jest źle. Na brak zainteresowania nie narzekam. Ale przy niej po prostu wymiekam.