Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie sie czujaca

Czy to normalne,ze

Polecane posty

Gość Dziwnie sie czujaca

idac dzis do lekarza rodzinnego po antybiotyk z angina ropna, on badal mi jajniki?! :|

Gość black power rulez
Nienormalne, dobry lekarz powinien zbadać także jelito grube

Gość Dziwnie sie czujaca
Brzuch badal,ale zeby tez jajniki?! :o

Gość To nie jest normalne
:o

Gość lekarz od anginy
to nie wiedziałaś, że przy ciężkiej postaci anginy wirus infekuje od gardła aż do waginy?

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
może to nie angina a mononukleoza i nie jajniki badał a śledzionę.

Gość Dziwnie sie czujaca
Jajniki badal,bo uciskal po obu stronach jednoczesnie :/ Dziwne ten lekarz jakis byl :o

oby cię przez to dotykanie nie zapłodnił przypadkiem. ja bym na twoim miejscu test ciązowy zrobił. wtedy go nie pytałaś po co bada jajniki a teraz na forum pytasz - to problem natury psychicznej a nie laryngologicznej.

Gość Dziwnie sie czujaca
Jakby Cie ktos macal bez powodu ciulu to tez bys sie pytal :o A po to jest to forum,zeby zadawac pytania :o Nie pasuje Ci topik to spizdzaj z tad I sie nie udzielaj

jakby mnie facet macał bez powodu to bym dał mu w ryj, a nie pytał na forum :D poza tym jak sobie to wyobrażasz skąd ktoś ma wiedzieć co on badał i po co ? trzeba było jego pytać a nie snuć domysły. to chyba normalne że się pyta lekarza co robi a nie innych co lekarz mógł mieć na myśli robiąc coś.

Gość Dziwnie sie czujaca
Ja sie nie pytam co on robil tylko czy to co zrobil bylo konieczne.I tym samym kieruje pytanie do osob,ktore sa w stanie mi odpowiedziec..Jesli nie wiesz to sie nie odzywasz - proste ;) A pytam po to ,zeby ustalic czy moj lekarz jest zbokiem czy rzeczywiscie tylko wykonywal swoja prace.Bo idac juz raz do niego z dusznosciami i ogolnie zlym samopoczuciem odpral,ze brak mi faceta.Wiec chyba jednak jest cos nie halo :o

problem w tym że nikt nie wie więc albo pytasz bo chcesz pooczytać głupie komentarze albo masz jakiś problem z logicznym myśleniem i wtedy faktycznei znależienie faceta może pomóc. mógł Ci badać pachwiny a nie jajniki. nie wiem jaka powszechnie znana choroba ma coś wspólnego z pachwinami ale coś mi się kojarzy że raz gdy miałem naście lat lekarka pytała mnie czy pachwiny ok mimo że przyszedłem z czymś ogólnym. nie pamiętam czy to było coś grypodpodobne, czy wysypka czy ból głowy czy coś innego o pospolitych objawach. zamiast się zastanawiać zmien lekarza na innego najlepiej kobietę wtedy nie będziesz miała paranoi i po problemie. też mu jajniki dziwne.