Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reviq

mam glupia kobiete??

Polecane posty

Gość reviq

witam. jestemy dlugo para, wszystko jest z grubsza ok. nie istotne. podczas seksu prosze ja czasami aby udawala cos np. mowila sprosne rzeczy, albo aby udawala ze sie kocha z kims innym. ona mowi ze nie potrafi niczego zagrac ani sobie wyobrazic. przeraza mnie to. mowie jej dokladnie co ma mowic a ona mowi ze nie potrafi. czy jest ograniczona? chce urozmaicic nasze wspolzycie a ona nie potrafi w nic innego sie wczuc jak tylko seks miedzy nami dwoma. (choc kochalismy sie juz nie raz w trojkatach). czy to mozliwe zeby czlowiek nie umial zagrac jakiejkolwiek roli? czy to mozliwe zeby byla ograniczona i nie potrafila powiedziec do mnie np innego imiona albo udawac jakiejs sceny milosnej 5 minut? czy wyslac ja na warsztaty teatralne? czy po prostu ona jest beztalenciem. dodam, ze mam bogata wyobrqaznie i bez prolbmeu potrafie uruchamiac moja fantazje w kazdej chwili. ona - w ogole. jak to mozliwe? beztalencie?

Gość głupi to ty jesteś autorze
zamiast dziewczyny to chyba dziwki potrzebujesz debilu ! oby cie jak najszybciej zostawiła bo sobie zycie zmarnuje z takim kutasem

Gość zyciowa porazka? nie..
ladnie piszesz o swojej kobiecie - jestes godny pożałowania, zastanów się nad sobą

to Ty jesteś strasznie ograniczony co ma głupota do tego co napisałeś? może zwyczajnie nie chce albo nie umie, macie inny temperament, czego innego potrzebuje, niebawem się rozstaniecie, mam nadzieję że to ona powie pierwsza: Odchodzę

Gość Cześć llllll
może jej się to nie podoba po prostu

a ja jej nie rozumiem, tez mam bogata wyobraznie i czasem odbieganie od zwyczajnej codzienności jest poprostu db zabawa

Gość ojojku
Wsystko co dzieje sie w lozku absolutnie musi odpowiadac obu stronom. Jesli ona tego akurat nie czuje, ma jakies opory to musisz to uszanowac. A moze wlasnie jak przestaniesz naciskac to te opory jej puszcza kiedys?

Gość reviq
czy wy smierdziele umiecie tylko krytykowac? nikt wg was nie ma prawa do perwersji i wyobrazni podczas seksu, tak? idzie sie walic w konfesjonal zatluczone barany nasiakniete klechą, idzcie sie walic po bozemu pajace polaczki pelne sraczki

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
tez jestes beztalencie bo nawet marnej prowokacji nie potrafisz stworzyc.

Gość reviq
niemniej, dziekuje za rzeczowe odpowiedzi.

Gość reviq
popatrz na swoja twarz ubeku. nikt tu nikogo nie prowokuje. ja zadalem pytanie a potem sie wkurzylem na coniektore odpowiedzi. rodem ze sredniowiecza.

Gość kasandra,,,,,
Mialam kiedys takiego faceta jak ty, ciagle co wymyslal porabaniec,mi si e wogole to nie podobalo,odeszlam jak nawet teraz to wspoinam to wrrrrrrrrrrrrrrrrr Mam teraz faceta swietnie sie ogadujemy w lozku i soelniamy swoje fantazje....... moe ty idz na warsztaty co?

Gość reviq
czy w polsce musza byc tylko yebane prowokacje? denerwuja mnie wypowiedzi ludzi o nieelastycznych umyslach. mozna pisac krytycznie ale tez trzeba umiec to robic.

Przyślij Ją do mnie na seans hipnoterapii. Po takim seansie będzie innym człowiekiem.

jak komus nie ychodzi w łóżku obojetnie z czyjej winy to i tak sie rozstana predzej lub puzniej, sa czasy w ktorych seks jest wazniejszy od osobowosci

Gość reviq
ok. uznaje, ze moze byc niedopasowanie. to jest argument. po co tylko te emocjonalne wrrr i srrr...tylko wkurzaja i powoduja u mnie emocje. po kija to. kazdy lubi co innego. mam wysmiac to co ty masz?

nie rozumiem czemu ona ma coś robić pod jego dyktando, bo inaczej jest beznadziejna w łóżku:D

Gość kasandra,,,,,
to moze poszukaj dziewczyny o takich preferencjach podobnych do twoich,jej najwidoczniej to nie odpowiada, nie pomyslales o tym? ograniczony to chyba ty jestes

nie chodzi o to ze m robic pod jego dykdando, mysle ze zadna z tych stron nie jest winna czy tam zla, albo dogadacie sie razem albo wam sie to rozsypie. o gustach zas sie nie dyskutuje

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
tym sie wlasnei roznimy ze ja moge spojrzec na swoja twarz a ty patrzac na twarz widzisz obraz ktory ci twoja schizofrenia emituje. gimbusy powinny miec odcinany internet po 23 aby dorosli mogli wymieniac poglady a tak czlowiek traci 90% czasu na czytanie takich idiotyzmow jak twoje. zapusc smerfy i do spania moze ci sie smerfetka przysni :D

Gość reviq
whedf.... dyktando - czy ja pisalem ze ma robic pod dyktando, albo ze zawsze? nasralo ci ze tam jednym wyrazem zmieniasz ton wypowiedzi? nie umiesz czytac ze zrozumieniem i musisz przekrecac? opisywalem przypadek kiedy danego konkretnego dnia ktos na cos mial ochote i nie wyszlo. punto.

"mowie jej dokladnie co ma mowic a ona mowi ze nie potrafi. " dyktator :D a to że ma udawać że ma się kochać z kimś innym dziwnie o Tobie świadczy może w przyszłości nie będzie TYLKO tego udawać:D

Gość reviq
fieodora - zgdzam sie

Gość reviq
moja wyobraznia jest szeroka i gleboka jak moj odbyt, wielokrotnie penetrowany przez pana Mietka spod monopolowego ;)

Gość reviq
whedif - jezeli ktos nie umie grac, nie uruchamia wyobrazni to doszlismy do etapu gdzie zaproponowalem aby mowila to czy tamto, bo zapytala co ma mowic, wiec powiedzialem dokladnie aby zrozumiala.

Gość reviq
no i zaczelo sie podszywanie , bo nie mam zarejestrowanego nicka - zatem dobranoc polsko - co chcialem sie dowiedzialem a tych co mnie wkurzyli mam w dupie . ktos to bedzie pisac dalej na pewno nie jest mna. wiec milej zabawy. notabene ktos tu mowil o gimbusach ja mam 38 lat a ona 24.

to podszywanie można ukrócić. mam Ci podyktować jak się zarejestrować?:-P

Gość reviq
ach ide juz wyciagnac moje sztuczne zabki i cichutko wkradne sie do wyrka bo moja stara za chwilke sie zbudzi od tego klikania a nie chce zas oberwac laga przez plecy :) dobranoc