Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzzzzzzzzy

trochę o sexie? ;) Zapraszam :)

Polecane posty

Gość bzzzzzzzzzzzzzy

Hej dziewczyny! Mój wątek nietypowy ale myślę, że fajny ;) Chciałam pogadać o sexie :) Nic konkretnego ale możnaby tu zadawać pytania, pogadać, wymienić jakieś spostrzeżenia czy doświadczenia :) Zapraszam :) Są chętne do rozmowy forumowiczki?

Gość no to może jaaaaaa
bo mam mały problem - kiedyś z mężem kochaliśmy się często a od urodzenia dziecka raz w miesiącu a nawet rzadziej A syn ma już ponad 2 lata Wróciłam do figury, dbam o siebie i nieby jest ok a życie seksualne zdechło Ma tak ktoś jeszcze?

Gość bzzzzzzzzzzzzzy
ja tak miałam i wyszło, że mój facet kogoś ma. Ale nam się nie układało, tez z mojej winy po częście. Teraz to już poszło w zapomnienie i jest ok, w sumie ta sytuacja nas do siebie zbliżyła jakkolwiek dziwnie brzmii

Gość edthitttt33
ja nie mam ochoty na seks raz na 2 tyg. ale to z mojej strony. moj facet moglby codziennie.

Gość no to może jaaaaaa
nie strasz! też mi to do głowy przyszło ale niemozliwe bo on po pracy pędzi do domu, nigdzie nie wychodzi ani nie chowa telefonu nic na zdradę nie wskazuje. Ale juz mi wszystko do głowy przychodziło. Atrakcyjna jestem jak przed ciążą, wszystko się układa więc nie wiem co jest na rzeczy

Gość no to może jaaaaaa
zazdroszcę edthitttt33

Gość edthitttt33
czego. beznadziejnego meza. nie zaradnego. co z tego ze seks jest nic po za tym

Gość bzzzzzzzzzzzzzy
edthitttt33 a ile ma twoje dziecko? Bo nieraz instynkt macierzyński tak działa że sex schodzi na boczny tor... to może jaaa, pogadaj o tym z mężem - jak jest między Wami ok to na pewno się dogadacie

Gość bzzzzzzzzzzzzzy
no tak, sex ważny ale nie najważniejszy. Może dlatego, że tak o nim myślisz: beznadziejny, to właśnie nie masz ochoty na sex

Gość no to może jaaaaaa
to u nas na odwrót właśnie, tak wszystko gra ale sex klapa :( nie wiem co gorsze

Gość edthitttt33
corka 3,5 roku. zeby facet nie potrafil utrzymac rodziny.??????????????? nic nie umial w domu zrobic??????????

Gość Eh......
odkąd zaszłam w ciążę nie mam ochoty na seks. Na początku tłumaczyłam to tym że w 1 trymestrze tak jest przez dolegliwości. Ale to już 3... Któraś tak miała?

Gość edthitttt33
i jak miec ochote na seks kiedy w moich oczach moj maz jest 0.

Gość ;jlkgcbxv
ehhh - ja w ciąży miałam ochotę na sex a mój chłop się bał :) Przez całą ciążę się masturbowałam :) hehe Ale słyszałam, że wiele kobiet w ciąży nie ma ochoty na sex

Gość edthitttt33
masturbacja.jak czesto? ja wole to niz seks z moim.

Gość bzzzzzzzzzzzzzy
edthitttt33 - no to masz odpowiedź dlaczego nie masz ochoty na sex. Jak zmienisz podejście do męża to nabierzesz ochoty. Ale żeby zmienić to podejście to pewnie trzeba wiele wody przelać, bo zakładam, że problem w Waszym związku jest poważny :(

Gość ;jlkgcbxv
prawie co wieczór :)

Gość bzzzzzzzzzzzzzy
też lubię się masturbować :) człowiek przynajmniej dotyka się jak lubi :) :) :)

Gość bzzzzzzzzzzzzzy
a co to cipka motylek?

Gość Eh......
Najgorzej mi z tym bo wiem że się nie masturbuje a ma jakąś potrzebę. nie raz się zmuszam ale... Kurde źle mi z tym:(

Gość edthitttt33
napisze prawde. jakis czas temu kilka miesiecy temu. mąz to zrobil jak spalam. ja nic nie czulam. on mi nic nie powiedzialam ale rano bylam mokra na dole i kleilo sie. to byla sperma. i mi sie przyznał. 2 sprawa to ze konczy we mnie mimo ze niechce. a biore tabletki. i do tego strasznie schudł- skora i kosci. i przestał mi sie podobac. nawet w łozku jak kochamy sie nie czuje nic.

Gość Eh......
To współczuję.

Gość edthitttt33
i do tego ma straznie nmieswiezy oddech. mimo ze zeby myje codziennie rano i wieczorem.

Gość zamyslonaaa
Ja bym mogla niemal codziennie a moj M raz w mies :(. Od kiedy tak ? Tak na powaznie jak bylam gdzie w 2-3 mies ciazy potem sie bal, po porodzie ja nie moglam(ciecie krocz) teraz jest sex1-2 w mies i jeszcea jak wyprosze. :( az wstyd . Wstyd prosic wlasnego M o sex . Najdziwniejsze jest to, ze jak juz cos dzialsmy to jemu si ebardzo podoba i mowi , ze jutro lub pojutrze powtroka . Niestety nie ma jej :(

Gość edthitttt33
a mowie tak mojemu. a kiedys jak bylam mlodsza to codzeinnie a teraz nie mam ochoty. bo niuc nie czuje.

Gość Zakochana od 3lat
A ja mam taki problem:/ Spotykam się z chłopakiem od 3 lat nie mieszkamy razem spotykamy się 3 razy w tyg na cała noc i raz przyjedzie na kilka godzin kochamy się 2 3 razy w tyg on ma czasem pretensje i pyta się mnie co jest ważne sex czy on czy nie możemy się spotkać bez sexu żeby pogadać przytulić się być razem to jego słowa a dla mnie kochac sie 2razy w tyg albo 3 to bardzo mało:/

Gość zamyslonaaa
Nie wspomne, ze orgazmow nie mam. Ale nie one sa najwazniejsze w czasie sexu. Wiecznie udaje, czasem mam tego dosc.

Gość zamyslonaaa
Edthhith...i co twoj na to?