Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoTyNiePowiesz

Pełnia księżyca i ja znowu nie mogę spać!!!

Polecane posty

Gość CoTyNiePowiesz

Mam już tego dość od jakiegoś czasu co miesiąc jak jest pełnia księżyca nie mogę spać!!!! Nie ważne czy księżyc świeci mi w okno czy nie, czy jestem zmęczona czy nie, nie mogę zasnąć do 3 czasami nawet 4 godziny. Czy to ja jestem jakaś nienormalna? Czy ktoś jeszcze tak ma??? Co z tym zrobić? Przecież to nie jest normalne!!!

Gość CoTyNiePowiesz
Tylko ja nie mogę spać przez tą cholerną pełnię?????

Gość ja juz udostepnilam na fb
ja ;) dzisiaj jest pelnia? a nie bylo jej wczoraj?

aaa teraz zobaczylam na necie ze dzisiaj jest,juz wiem dlaczego nie chce mi sie spac :O

Gość sdory pisze z komorki
Tez mam te prible.m.a potem dpie di.13 ;/

hmmm,moze masz jakis stres? zrob sobie hermatke z melissy z 4 torebek,mi to zawsze pomaga,ale teraz w domu nie mam melisy :(

mozesz dac linka do tego artykulu? hahahhaha dobre tj

Gość CoTyNiePowiesz
stres od roku??? czy nawet więcej?? już mam tego dość chyba zacznę się upijać podczas pełni, wtedy zasypiam jak dziecko heheh link http://fitness.sport.pl/fitness/1,107703,11358204,Pelnia_ksiezyca___nie_zasne__Prawda_czy_Mit_.html

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
gdyby pora zasypiania była zależna od pełni księzyca to znaczyłoby iż u mnie księżyc jest w pełni co dzień :D

Dzieki zaraz poczytam,moze powinnas sie przejsc do lekarza z tym spaniem? to nie jest normalne w sumie jak od 3 dni nie spisz

Gość CoTyNiePowiesz
ale to nie chodzi o to że człowiek kładzie się wcześnie spać, bo ja zawsze kładę się grubo po północy czasami nawet później ale normalnie zasypiam po kilku minutach, a jak jest pełnia to potrafię się walać do rana :/ latem czasami już świta :/

Gość CoTyNiePowiesz
śpię, ale zasypiam około 3 w nocy :/ i śpię do 11-12 teraz mogę sobie na to pozwolić bo mam wolne, ale jak mam do pracy to jest masakra i tak miesiąc w miesiąc jak łysy w pełni, ale im więcej grzebię w necie tym więcej widzę przypadków podobnych do mojego, tylko dziwne jest to że kiedyś tak nie miałam

ja tez kiedys spalam jak dziecko,teraz tez mam z tym problem,a najgorzej mam tez jak do pracy mam na 6 ,to tym bardziej zasnac nie moge i tez przychodze po 2-3 godzinach snu :(

mi lekarz zapisal tabletki na spanie,ale ja sie truc nie lubie,pozatym po nich nie moglam sie dobudzic rano,wiec tak zle i tak nie dobrze

Gość CoTyNiePowiesz
no nic muszę się pogodzić z faktem że mam nie równo pod sufitem hehehehe może to mi pomoże zasnąć jak człowiek ;)

jak się raz chodzi spać o północy a raz o 3 to nie ma się co dziwić że człowiek ma problem z zasypianiem. to samo dotyczy sytuacji gdy raz się spi do 7 a raz do 12. zacznij codziennie wstawać o tej samej godzinie i chodzić spać gdy czujesz się senna a sen się sam ureguluje. jak się "przeczeka" moment na zasypianie to później możńa siedzieć i siedzieć bo i tak się nie zaśnie :P

Gość CoTyNiePowiesz
a teraz spadam do łóżka bo przy kompie na pewno nie zasnę, i znowu będzie maraton plecy - prawa strona - brzuch - mój miś (czyli lewa strona) - plecy i tak w koło przez godzinę albo i dwie... eehhhh może taka moja natura chorego umysłowo wilkołaka hehe dobranoc ;)

Gość CoTyNiePowiesz
nie czepiaj się u mnie jest dopiero druga :P

Gość CoTyNiePowiesz
a po za tym problemy ze snem mam tylko raz w miesiącu :/ jak łysy w pełni

nie czepiam. może u ciebie co 24h jest nowy miesiąc :D wtedy psychiatra mógłby pomóc a jeśli nie to pozostaje spróbować chodzić spać jak napisałem :D czyli jak się czuje senność to się idzie spać i wstaje o tej samej godzinie. jak dzisiaj zaśniesz póżniej i wstaniesz niewyspana to jutro zaśniesz wcześniej i się zbilansuje sen.

Gość gość
Mam to samo gapie się i gapie w sufit przy pełni !!! To jest nienormalne !!! Chyba zacznę pic