Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowany

co jest nie tak?

Polecane posty

Gość skolowany

czytam to forum i przegladam rozne tematy i coraz bardziej dziwi mnie co jest nie tak w moim zwiazku, bo cos na pewno. jestesmy oboje mlodzi, kochamy sie, mieszkamy od 2 lat razem, a seks raz na 2 miesiace, czasem rzadziej (rekord - 7 miesiecy). ja juz po scianach chodze ale zero akcji. bardziej dziwi mnie ze jak juz jest to jest super, raz ostro, raz namietnie, setki pozycji, przebieranki, zabawy po kilka godzin, oral to staly punkt programu, zawsze happyending. sa sprosne smsy, obiecanki, a otem co do cego przychodzi to ja boli glowa, jest zmeczona, rano musi wstac albo "jezu no nie mam ochoty". szczerych rozmow bylo setki, zadnego efektu, w najlepszym razie szantaz emocjonalny, ze ja ciagle o jednym. nie wiem czy zdradza mnie z ogierem, a ja jestem fagasem ktory ma znosic ja w domu, czy moze rzeczywiscie ma chroniczny brak libido - nie wierze. tabletki odstawilem, dalej zero akcji.

Troche dziwne ze normalna mloda zdrowa kobieta unika sexu az siedem miesiecy. Mieszkacie sami czy z kims?